szerző:
hvg.hu

Az egész botrány onnan indult, hogy az úszónő kijelentette: a MÚSZ a támogatói szerződését ahhoz kötné, hogy szerepeljen a budapesti vb-t népszerűsítő videóban, ő azonban ezt nem tartja szükségesnek. Íme a videó, amiben részt kellett volna vennie.

Múlt hét szerda óta áll a báll a Magyar Úszó Szövetség és Hosszú Katinka ügyében, ugyanis az úszónő közölte: a szövetség a 12 milliós támogatói szerződését továbbra is a 2017-es budapesti vb népszerűsítéséhez kötné, de ő nem kér pénzt, az maradjon a szövetségnél, és biztosítsák belőle a megfelelő feltételeket. A többszörös világbajnok az újságírók előtt össze is tépte a szerződéstervezetet.

Az ATV.hu megszerezte azt a promóvideót, amiben Hosszú Katinka állítólag nem kívánt szerepelni, és ami miatt az egész botrány kitört:

A Hosszú Katinkával kapcsolatos írásainkat itt találja!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!