szerző:
hvg.hu

Komoly mérföldkőhöz érkezett a legnépszerűbb okostelefonos játéksorozat legújabb tagja. A siker apropóján új pályákkal is frissítették az Angry Birds Space-t.

Az Angry Birds minden eddigi részénél sikeresebb a legújabb, Space keresztnévre hallgató kiadás. A fejlesztő Rovio állítása szerint ez minden idők leggyorsabban terjedő mobilos játéka, miután 35 nap alatt sikerült vele elérniük az 50 millió letöltést. A játék első részének egy évbe telt ugyanez a teljesítmény.

A Rovio a sikerről beszámoló posztjában egyértelműen utal a Draw Something című aktuális slágerjátékra is (“There's only one conclusion to draw: something even bigger is on its way!”), amely ennél valamivel hosszabb idő, 50 nap alatt jutott el az 50 milliomodik letöltésig.

Az Angry Birds Space sikerének apropóján a Rovio 10 új pályával frissítette a játék iOS-es és androidos verzióját.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!