szerző:
hvg.hu

Az Apple nagy valószínűséggel ismét két változatban fogja kibocsátani valamikor szeptemberben újabb csúcstelefonjait. Most a nagyobb modellről szivárogtak ki értesülések.

Kínai forrásból (fordított változat) származik a hír, amely szerint az iPhone 7 nagyobb, 5,5”-es változata (minden valószínűség szerint iPhone 7 Plus lesz a neve) 256 GB-nyi tárhelyet és 3100 mAh-s akkut kap.

Jelenleg 128 GB a legnagyobb kapacitás, ami iPhone-on elérhető, s ha igaz a hír, akkor az Apple megduplázhatja a tárhelyet. Ez azért fontos, mert az iPhone-okban nincsen microSD kártyás bővítési lehetőség, és ez az új modellekben sem várható.

©

Az akkumulátor kapacitásának növekedése is örvendetes változás lenne, és egyúttal azt is jelzi, sok olyan fejlesztés kerülhet az új modellekbe, amelyhez szükség van erősebb akkumulátorra. Azt is pletykálják, hogy az új iPhone-ok vékonyabbak lesznek, ami épp a nagyobb akkumulátorokkal kapcsolatban lehet kihívás azt Apple számára.

Az iPhone 7 Plussal kapcsolatos egyéb értesülésekről ezt a linket követve olvashatnak.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!