szerző:
hvg.hu

A Microsoft egy érdekes játékot fejleszt a tavaly ősszel bemutatott Band 2-re.

A Band 2 okosóra (fitneszkütyü?) is azon eszközök közé tartozik, amelyek mutatják, hogy a Microsoft a hardverpiacon is tarolni akar, és ehhez még olyan módszereket is bevet, mint a másfajta okosórát használók elcsábítása. Ez önmagában persze kevés, ezért más trükkökkel is megpróbálja vonzóvá tenni második generációs okosóráját.

Az egyik Twitter-felhasználó kiszúrt egy microsoftos játékot, ami nagy valószínűséggel a Band 2-re készül. A játék neve FYCPT, és egy festékcseppet kell benne úgy irányítani, hogy az elkerülje a különböző akadályokat.

©

Egyelőre még csak a házon belüli tesztek folynak, a Microsoft ugyanis tudni szeretné, valóban jól játszható-e az órával a játék. Az oldalról az is kiderül, hogy csuklómozdulatokkal lehet majd irányítani a festékcseppet, ami először ugyan fárasztónak tűnik, viszont bizonyos esetekben akár még szórakoztató is lehet, főleg, ha versenyben vagyunk másokkal.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!