szerző:
hvg.hu

Nem mindennapi feliratot vagy üzenetet lehet készíteni ezen az oldalon, hiszen instagramozók photoshopos betűiből áll össze a szöveg, amit beírunk.

A 36 Days of Type azokat a képszerkesztőket fogja össze, akik betűknek és számoknak adnak látványos illusztrációkat. A photoshopos karakterekből állt össze egy remek honlap, a Type to Design, amely ezeket az alkotásokat fogja munkára.

Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy az oldalra kattintsunk és már kezdhetjük is gépelni azt, amit ilyen betűkből akarunk összehozni. Sajnos az ékezetes betűket nem tudja kezelni, de ilyen esetben eltekinthetünk az ékezetektől, a címzett érteni fogja, és például egy "szeretlek"-hez még ékezet sem kell.

©

Ha kész, akkor a jobb oldalon az alsó ikonnal lehet megosztani Facebookon, Twitteren vagy Google Plus-on, illetve egy képernyőkép készítésével bárhol máshol. Felette PDF formátumban menthető el a különleges szöveg.

Bármelyik betű vagy szám kicserélhető, ha nem tetszik, csak rá kell kattintani és egy másik jelenik meg. Jobb oldalon mindegyik betűt megnézhetjük eredeti méretben, az ikonjára kattintva az instagramos feltöltést láthatjuk.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!