szerző:
hvg.hu

Az androidos és az iOS-es világ közötti egyik lényeges fizikai különbség áthidalásában segít az alábbi újdonság.

Ha androidos és iOS-es eszköz is van a családban (és a legtöbben éppen ez a helyzet), akkor ezek töltése során jöhet jól egy olyan kábel, amelyik nem platformspecifikus.

Éppen ilyen az egyik Kickstarter-projekt tárgya is, az LMCable, amelynek a neve is utal arra (L=Lightning, M=microUSB), hogy egy olyan kábelről van szó, amelyiknek a csatlakozója Lightning is, microUSB is, ami úgy lehet, hogy egyetlen mozdulattal alakítható át az egyik a másikká.

©

Az LMCable támogatja a gyors adatátvitelt nés a 2.4A gyorstöltést. Prémium megjelenésű, és különféle bőrváltozatokban is elérhető lesz. Még majdnem egy hónap hátravan a kampányából, de máris összejött a célul kitűzött összeg duplája. Előrendelésben 21 dollárért érhető el, és április közepén már szállítják is.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!