Firefox 14: hogyan engedélyezzük automatikusan a plug-ineket egy oldalon?

2012. június 11., hétfő, 05:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Ahogy azt korábban már megírtuk, letölthetővé vált a Firefox 14 béta verziója, amelyben számos újdonságot találni.

Ahogy azt korábban már megírtuk, letölthetővé vált a Firefox 14 béta verziója, amelyben számos újdonságot találni. A programban többek között bekapcsolhatjuk a Click-to-Play funkciót is, amely letiltja a különféle plug-inek (Flash stb.) automatikus elindulását a megnyitott oldalakon, ezzel is gyorsítva a böngészést. Természetesen ha szükségünk van egy bannerre vagy mondjuk Flash tartalomra az adott oldalon, egy kattintással engedélyezhetjük a kérdéses modult. De mi van akkor, ha mi néhány oldalon mindig engedélyezni szeretnénk például a Flash tartalmak használatát? Kattogjunk minden alkalommal külön mindegyikre?
Szerencsére ez eszébe jutott a Mozilla fejlesztőinek is, így van lehetőségünk a kérdéses oldalakon alapértelmezésben engedélyezni a plug-in használatot. Ehhez nem kell mást tennünk, csak a címsorban, az URL előtt látható kis kék plug-in ikonra kattintani, majd a megjelenő panelen az Activate plugins gomb melletti lefelé mutató nyilat tartalmazó gombra kattintani, és a megjelenő menüből kiválasztani az Always activate plugins for this site opciót. Ettől kezdve a kérdéses oldalon automatikusan megjelennek az extra tartalmak is.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Firefox 14: hogyan engedélyezzük automatikusan a plug-ineket egy oldalon?
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X