szerző:
automenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Mint arról az Autoblog beszámolt: az Egyesült Arab Emírségek dúsgazdag fővárosában a televízió az esti hírek után...

 

Nyilvános megszégyenítés
©
Mint arról az Autoblog beszámolt: az Egyesült Arab Emírségek dúsgazdag fővárosában a televízió az esti hírek után lejátssza azokat a felvételeket, amelyeket a biztonsági kamerák készítettek a nagyobb közlekedési szabálysértésekről. Mindezt felirat egészíti ki, amely tájékoztatja a nézőket az elkövető jármű rendszámáról, az eset helyszínéről és a büntetés mértékéről is.

A hatóság az új módszerrel arra próbál rávilágítani, hogy milyen következményei lehetnek a szabálysértéseknek. Egyúttal demonstrálják azt is, hogy nehéz megúszni az ilyen eseteket, mert a biztonsági kamerás hálózat a város zömét, még a kisebb utcákat is lefedi.

Egyelőre 30 kisfilm szerepel a programban, ami kísérleti jelleggel egy hónapig lesz műsoron. Ha a módszer beválik, az Abu Dhabi rendőrség folytatni fogja a televíziós vetítéseket.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden uniós vakcinakutatásban részt vesz Magyarország

Minden uniós vakcinakutatásban részt vesz Magyarország

A színművészeti diákjai: Október 23-án ez nemcsak ironikus, de méltatlan is

A színművészeti diákjai: Október 23-án ez nemcsak ironikus, de méltatlan is

Mit rejt az iPhone 12 belseje? – videó

Mit rejt az iPhone 12 belseje? – videó