szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az augusztus 20-i ünnep kapcsán rengeteg forgalmi változással kell számolni. Sok helyen már szombattól tilos megállni. Kocsival nem lesz érdemes próbálkozni az ünnepi helyszínek környékén.

Lényegében az elmúlt évekhez hasonlóan a következő területek kerülnek lezárásra:

Budán: a Bem rakpart – a Lánchíd utca – a Clark Ádám tér – a Bem József rakpart - a Bem József tér. A tűzijáték idején továbbá a Petőfi híd – Irinyi József utca – Karinthy Frigyes út – Móricz Zsigmond körtér – Villányi út – BAH-csomópont – Alkotás utca – Krisztina körút – Vérmező út – Margit körút – Bem József utca – Tölgyfa utca – Margit híd által közrefogott terület várhatóan 20-án éjfélig.

Pesten: lezárják 20-án a Kossuth Lajos teret a vízi- és légiparádé idején és a gyalogos és a járműforgalom elől a Margit hidat is. A tűzijáték idejére a Margit híd – Szent István körút – Nyugati tér – Bajcsy-Zsilinszky út – Károly körút – Múzeum körút – Kálvin tér – Üllői út – Ferenc körút – Petőfi híd által közrefogott területet zárják le éjfélig.

Részletesen az alábbi térképen tájékozódhat. Forrás: Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Figyelje az e-mailjeit, önnek is küldhet egy fontos levelet a Google

Figyelje az e-mailjeit, önnek is küldhet egy fontos levelet a Google

Végleg megszűnik a Burger King a Nyugatinál

Végleg megszűnik a Burger King a Nyugatinál

Hongkong vezetői ellen hozott szankciókat Washington

Hongkong vezetői ellen hozott szankciókat Washington