szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A sofőr valószínűleg a költözést szerette volna felgyorsítani.

Költözni nem egyszerű dolog. Nemcsak azért, mert folyamatosan dobozolni kell, a teli dobozokat pedig jobbra-balra rakosgatja az ember, hanem azért is, mert az összepakolt holmit aztán el kell juttatni A pontból B-be. Aki szeret könnyíteni az életén, és hajlandó a kényelemért néhány (tíz)ezer forinttól megszabadulni, az hív egy tehertaxit, és egy-két kör alatt letudja a fuvart.

Aztán vannak azok, akik inkább maguk oldják meg a dolgot. Ők vagy utánfutóval dolgoznak, vagy az ennél is egyszerűbb módszerrel: a lehető legtöbb dolgot próbálják meg betömködni a kocsiba, hogy minél kevesebbet kelljen fordulni. De mi a helyzet azokkal, akiknek se utánfutójuk, se vonóhorguk, és olyan dolgokat szállítanak, ami alapból nem fér be a kis család autójába?

Ezt a típust gyakran látni a neten, ők azok, akik az autó/motor elejére, hátuljára, oldalára, tetejére képesek felkötni dolgokat, mindezt úgy, hogy az autó majd összerogy alatta – hogy a menetstabilitásról már ne is beszéljünk. Persze ezek a fotók mind a világ másik felén készülnek, egy beazonosíthatatlan helyszínen, de szerencsére van nekünk saját, hazai változat is. Egész pontosan Mórahalomnál.

Az alábbi fotót hétfőn lőtték, a fotós pedig csak annyit jegyzett meg a képről: "Szerintem még egy szekrény ráfért volna!". Igaza van, a kompozícióról hiányzik a csúcsdísz.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szijjártó: Kínában a vakcinát a 60 év fölöttieknél is engedélyezték

Szijjártó: Kínában a vakcinát a 60 év fölöttieknél is engedélyezték

Ingyen lehet megnézni a Katona József Színház Nóráját

Ingyen lehet megnézni a Katona József Színház Nóráját

A kormány állja Kanadában egy SMA-s gyermek kezelési költségeit

A kormány állja Kanadában egy SMA-s gyermek kezelési költségeit