szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kissé szomorkás, bús történet bukkant fel a használtautó hirdetések közt, amelyben egy 11 éves cselédleányt alakít egy Opel Astra.

Az eladó őszinte vallomást ad a megszemélyesített gépről, aki ugyan nem volt a legszebb, de megbízható volt és dolgos. Mint mondja: évenként csupán néhány éjszakát töltött házon kívül. Bár az ízületei kissé megkoptak, de tavaly ősszel az előírt munkaalkalmassági vizsgálattal egybekötve komoly műtéten is átesett. "Nem volt olcsó a számos beavatkozás, de a járása most jobb, mint amikor felvettem dolgozni."

Majd rátér, miért is kell Annának – mint kiderül – távozni. „Vele (Annával) képzeltem el az életemet még egy ideig, ám az elmúlt pár hónapban - be kell vallanom - belebolondultam egy dögös kis fruskába. A csinibaba április elején friss diplomásként jön ki egy itthoni egyetemről. Japán-magyar szakon végez.” Opel Annának pedig – szomorú – de mennie kell a háztól.

Klikk az eredeti mérethez.
©

Úgy tűnik mifelénk az Opel Astrák tulajdonosai a leginkább azok, akik a nem túlzottan eredeti megjelenésű autóikat egészen egyedi módon próbálják meg feltűnővé tenni a tömegben. Ilyen volt a "Vegyétek már meg anyám autóját, mert úgyis autót akartok venni, neki meg kell a pénz." – című hirdetés, vagy az „Öreg Astra, bio fékasszisztenssel” kezdetű.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!