szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A felvételt készítő sofőr csak megállt az előtte lévő autósor mögött, aztán egyszer csak jött a kamion.

Csak elképzelni tudjuk, milyen érzés lehet éles helyzetben, amikor egy több tonnás kamion az útnak azon a részén bukkan fel, ahol arra a legkevésbé sem számítanánk. Ráadásul szemből.

Az alábbi videóban nincs is semmi különleges, egy sima torlódás miatt állhat a forgalom – gondolhatnánk elsőre. Aztán egyszer csak az út jobb oldalán, gyakorlatilag a szalagkorláthoz préselődve – sőt, azt kidöntve – megérkezik egy több tonnás monstrum. A jármű végül teljesen átszakította a korlátot, a rakomány súlya pedig az oldalára borította a kamiont.

A felvételt másodjára megnézve jobban látszik, hogy az első képkockákon a távolban már feltűnik a teherautó, és minden bizonnyal ezért álltak meg a járművek a felvételt készítő autós előtt. A balesetet a kamion fékhibája okozhatta, de az sincs kizárva, hogy a vizes úton elnézett egy féktávot, megcsúszott, és már csak így tudott megállni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Volt olyan magyar szülő, aki a Pandémia nevet adta volna a gyerekének

Volt olyan magyar szülő, aki a Pandémia nevet adta volna a gyerekének

Két hullámban alakulhattak ki a Naprendszer bolygói

Két hullámban alakulhattak ki a Naprendszer bolygói

Úgy látszik, túl korán kezdtek el azzal riogatni, hogy a brit vírusmutáns halálosabb

Úgy látszik, túl korán kezdtek el azzal riogatni, hogy a brit vírusmutáns halálosabb