szerző:
hvg.hu

Baleset történt csütörtökön este 7 óra előtt pár perccel a Hódmezővásárhely és Algyő közötti Tisza-hídon.

Közlekedési baleset Szegedtől nem messze, az algyői hídon. A helyszín közelében lévő munkatársunk szerint a mentők nagy erőkkel vonultak a helyszínre.

A jelenlegi információink szerint négy autó karambolozott a szegedi oldalon. Az egyik autó egy Smart, ami szemrevételezés alapján meglehetősen súlyos károkat szenvedett. A személyi sérülések mértékéről egyelőre nincs hír.

Az érintett szakaszon jelenleg felújítási munkák zajlanak a Hódmezővásárhelytől Szeged felé tartó sávban, ezért a forgalom – lámpák irányítása mellett – egyszerre egy irányban haladhat. Emiatt a híd környékén egyébként is kialakulnak kisebb torlódások, de a baleset után munkatársunk szerint legalább kilométeres sor van. A forgalom fél 8 után beindult, rendőrök irányítják.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!