szerző:
hvg.hu

A sofőr illedelmesen megvárta a gyalogosokat, majd gázt adott.

Nem mondhatnánk, hogy különösebben zavarta a KRESZ annak a Citroënnek a sofőrjét, aki Győrben szabálytalankodott, és akit videóra vett egy busz(?) fedélzeti kamerája. A rossz helyre bekanyarodni akaró autós először kénytelen volt megállni, a gyalogátkelőhely ugyanis épp tele volt gyalogosokkal. A kerék mozgásából ítélve ekkor mintha még elgondolkodott volna azon, hogy mégis más irányt válasszon, ám végül maradt eredeti tervénél, és simán behajtott az egyirányú utcába, a forgalommal szemben.

A sofőrnek több ponton is szerencséje volt: egyrészt akkor, amikor a kanyarodásnál nem ütközött össze senkivel, másfelől akkor, amikor a behajtásnál épp egyetlen autóval sem találta megát szemben.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!