szerző:
hvg.hu

A szépség megítélése ugyebár meglehetősen szubjektív dolog, mindenesetre ez a kompakt szedán igencsak véleményes külcsínt kapott.

A Honda bemutatta a második generációs Amaze-t, ami a japán gyártó kisméretű szedánja. Az elődjénél nagyobb beltérrel, hatékonyabb hajtáslánccal és javított biztonsággal rendelkező 4 méteres járgány konkrétan ilyen lett:

©

A nem túl harmonikus külcsínű új Hondáról akár a szépség tekintetében komoly kihívásokkal küszködő, hazánkban 1,99 millió forintos áron kapható Lada Granta is eszünkbe juthat. Íme:

©

Hátulról pedig ilyen a Honda Amaze:

©

És ilyen a Lada Granta, ami talán még egy kicsit harmonikusabb összképet is mutat a Honda Amaze-nél:

©

A nem Japánban, hanem Thaiföldön kifejlesztett Honda Amaze az év végén érkezik meg az indiai kereskedésekbe. Európában nem lesz kapható a típus, amiért vélhetően kevesen ejtenek majd könnyeket.

A Honda vagy a Lada tetszik jobban?

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!