szerző:
hvg.hu

A Subaru Impreza WRX STI-nek mindig is utánozhatatlan hangja volt. Legalábbis eddig azt gondoltuk.

Amióta a Subaru bemutatta az Impreza WRX első STI változatát, a rajongók imádják az autót. A modell legfrissebb változatát 2017 októberében mutatták be, ami méltó utódja az eddigi fejlesztéseknek.

Az S208 motorházteteje alatt például egy 328 lóerős motor dobog – hogy a többi paraméteréről ne is beszéljünk –, amit egy hegyi úton kiautózni mindennél jobb érzés lehet. A kocsi utánozhatatlan hangját már messziről megismerni. De valóban utánozhatatlan?

A kérdésre Giga Davitashvili adja meg a választ azzal a rövid videóval, amit január 18-án, egy havas hegyi úton készített.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!