szerző:
hvg.hu

Többfelé lassan halad a forgalom a Budapestre vezető utakon.

Baleset nehezíti a közlekedést az M3-as autópályán Budapest felé a 134-es kilométernél Mezőkövesd térségében, Nagylapos és Endrőd között a 46-os főút 37-es kilométerénél, a 36-os főúton Tiszavasváriban a 25-ös kilométernél, valamint Bács-Kiskun megyében a Kisizsák és Izsák közötti úton az 53-as kilométernél. Az érintett helyszíneken sávzárásra, rendőri irányításra kell számítani – jelentette az Útinform hétfő reggel 7 óra előtt pár perccel.

Telítettek a sávok az M3-as fővárosi bevezetőjén az M0-s csomóponttól befelé, az M2-es autóúton Vác és Göd térségében, a 10-es főúton az ürömi elágazás előtt, a 2-es főúton Dunakeszinél, a 4-es főúton Monornál és Üllőnél, a 31-es főúton Mendénél, az 51-es főúton Taksonynál és Dunaharasztinál, valamint a Halásztelekről és Szigetszentmiklósról Csepelre vezető utakon.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál a határátkelőnél a ki- és a belépő oldalon zavartalan a forgalom.

Borsod megyében a Gesztely és Újharangod, valamint a Vilmány és Fony közötti utat zárták le hóátfúvás miatt.

 

 

 

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!