szerző:
hvg.hu

A bajor gyártó elektromos kisautójának ráncait nemrégiben varrták fel, és néhány év múlva jöhet a teljesen új kiadás.

A BMW 2013-ban indította világhódító útjára a tisztán elektromos meghajtással, illetve opcionálisan hatótávnövelő apró benzinmotorral is rendelhető kis i3-as modellt. Az autó 2016 végéig teljesen változatlan formában készült, akkor pedig megérkezett bele a 60 helyett immár 94 Ah kapacitású akkumulátor. 2017 őszén pedig megérkezett a ráncfelvarrt változat, mely csak enyhén módosított külcsínű típust nemrégiben mi is alaposan leteszteltük.

Pletykák szerint a BMW várhatóan 2021-ben fogja leleplezni a második generációs i3-ast, mely nemcsak külcsín, hanem belbecs tekintetében is komoly előrelépést fog jelenteni. Egy designer, Joost Bianchi pedig már most felvázolja számunkra, hogy milyen lehet a három év múlva érkező, tolóajtókkal felvértezett teljesen új BMW i3. Íme:

©

 

©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!