szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A San Franciscóban élő Walt Mordenti a legidősebb regisztrált Tesla-tulajdonos a világon. A 96 éves úrnak egy vadonatúj vörös Model 3-asa van.

Élete folyamán Mordenti rengeteg típusú autót vezetett, mert igaz autórajongó, versenyzőként is számon tartották és munkája révén is autós cégnél dolgozott mindig.

©

A Hudson Motor Company szerelője volt és 40 éven át részt vett autóversenyeken is a keleti parton. Daytona Beach-en még rekordot is ment 1957-ben egy „midget car” típusú autóval 118.421 mph-s sebességet elérve az egymérföldes partszakaszon.

©

A másik véglet, a legfiatalabb Model 3 tulaj egyébként egy 14 éves srác, aki minden zsebpénzét a foglalóra költötte és úgy számol 16 éves korára, amikor már Amerikában jogsit kaphat, ki is fizeti a kocsiját.

Még a törésteszten is alig bírták felborítani a Tesla Model X-et - videó

A Tesla büszkén tette közzé azt a videót, amelyen addig próbálkoznak, amíg fel nem borítják a Model X-et.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A kiszáradás miatt találtak meg egy tavaly vízbe ejtett iPhone-t

A kiszáradás miatt találtak meg egy tavaly vízbe ejtett iPhone-t

Koronavírus-fertőzésben elhunyt a Párbeszéd nyíregyházi képviselője

Koronavírus-fertőzésben elhunyt a Párbeszéd nyíregyházi képviselője

Élesebbé vált a verseny a gimnáziumi helyekért

Élesebbé vált a verseny a gimnáziumi helyekért