szerző:
hvg.hu

Végy egy a retro divathullámon lovagló kisautót, teljesen csapd le a tetejét, és fűszerezd meg az egészet egy szemrevaló fényezéssel. Körülbelül így hangzik az olaszok új receptje.

A régi Fiat 500-asnak 1958 nyarán debütált az első különleges kiadása, mely a Jolly Spiaggina utónevet viselte magán. Ennek a jeles eseménynek a hatvanadik évfordulójára most elkészült az újkori kis Fiat hasonló kiadása.

A Garage Italia és a Pininfarina által közösen készített, kéttónusú Sky Blue és Pearl White fényezéssel rendelkező új Fiat 500 Spiaggina így néz ki:

©
©
©

Szerencsére a nemcsak tetőt, hanem szélvédőt is nélkülöző különlegességnél egy praktikusabb változat is készült a modellből. Az alábbi fotókon látható egyedi Fiat 500-ból konkrétan 1958 darab fogja elhagyni a gyártósorokat:

©

 

©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!