szerző:
hvg.hu

Csak tankolni akart az a két Lamborghini-tulajdonos, akik egy Huracannal és egy Gallardo Spyderrel tértek be a benzinkútra. Néhány pillanattal később már lángolt is az egyik kocsi.

Függetlenül attól, hogy a világ melyik részén vagyunk, ha egy méregdrága autó begurul a benzinkúthoz, garantált, hogy a környékben lévő autósok előkapják a mobiljukat. Ez történt nemrég az Egyesült Államokban is, csakhogy nem egészen abból az okból, mint amire a legtöbben gondolnak.

A felvételen látható Lamborghini Huracan Performante, valamint a Lamborghini Gallardo Spyder tulajdonosai épp a Goldrush Rally nevű rendezvényről tartottak hazafelé, amikor megálltak tankolni az amerikai Saint Louis városában. Már beálltak a benzinkúthoz, amikor egy hatalmas tűzgömb tört fel az egyik autóból. Azt nem tudták, melyik kocsiból jöhetnek a lángok, ehelyett gyorsan átrohantak az út túloldalára. Az egész esetről a Gallardo tulajdonosa készített felvételeket, amit meg is osztott Instagram-oldalán.

Mire a rendőrök és a tűzoltók a helyszínre értek, a Hurracan Performante már teljesen kiégett.

A baleset azonban nem a Lamborghinik hibája miatt történt. A parker.exotics nevű Instagram-felhasználó ugyanis készített egy felvételt a tűz előtti pillanatról. Ezen pedig jól látszik, egy Chrysler úgy indul el, hogy a töltőcső még a kocsiban van. Ahogy kiszakította azt a helyéről, az üzemanyagot egyenesen az ott álló Lamborghini forró motorterére spriccelte. A rendőrök elfogták a Chrysler sofőrjét.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Zsidóktól elrabolt kincsek változtatták meg a náci bírót

Zsidóktól elrabolt kincsek változtatták meg a náci bírót

321 ezer forintra mérték a magyar átlagfizetést

321 ezer forintra mérték a magyar átlagfizetést

A szlovákok a téli időszámítást tartanák meg, mi lesz Magyarországgal?

A szlovákok a téli időszámítást tartanák meg, mi lesz Magyarországgal?

Sztrájkolnak az ELTE oktatói

Sztrájkolnak az ELTE oktatói

Disney-meséket tiltott be otthon Keira Knightley a káros üzenetük miatt

Disney-meséket tiltott be otthon Keira Knightley a káros üzenetük miatt

Két év, és az olaszok betiltanák szinte az összes eldobható műanyagot

Két év, és az olaszok betiltanák szinte az összes eldobható műanyagot