szerző:
hvg.hu

A Skoda Rapid jelenleg kicsit kilóg a csehek választékából. Nem egy rossz ajánlat, de nem ártott modernizálni.

Ha már hozzá kell nyúlni, úgy tűnik, a csehek valami teljesen más koncepcióban gondolkodnak vele kapcsolatban.

A Skoda a mai napon közzé tett egy tanulmányautó-vázlatot, amely a Vision RS névre hallgat. Ha valóban ez lesz a Rapid valamiféle örököse, akkor alaposan felfelé pozicionálják majd az új Rapidot. A megjelent vázlat alapján, ha csak fele ilyen jól sikerül majd a végeredmény, akkor a vevők is elégedettek lesznek. A koncepcióautó 4,356 méter hosszú, 1,81 méter széles és 1,43 méter magas. Ez nagyjából egy mai Golf mérete hellyel-közzel.

©
©
©
©
©
©

Azt is meg kell jegyezni, hogy ezek a koncepciók nem árulják el, ha egy új modellről lenne szó, jelen esetben is csak a sportosságot hangsúlyozzák az RS jelzővel. Mindenesetre az októberi Párizsi Autószalonon már élőben lehet majd látni a koncepciót.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!