szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Meg is mutatják egy videón, mit bír ki, amikor pár sorozatot beleengednek.

A Cadillac Escalade-nek igencsak tekintélyt parancsoló a külseje, az amerikai gyártó zászlóshajó modellje 5,69 méter hosszú, 2,04 méter széles, illetve 1,88 méter magas. A különlegesebb darabok – mint amilyen ez a 350 000 dolláros, amely az Executive Protection csomaggal van ellátva – még sok minden mást is tudnak.

Az AddArmor cég Executive Protection csomagja ebben az esetben a szélvédőknél 5 cm vastag, ballisztikus védelmet jelentő üvegezés, amely képes megállítani a nagy teljesítményű lövedéksorozatokat, de kiállja a 9 mm-es, vagy a 44-es Magnum lőszerrek erejét is.

Szénszálas-kompozit panelek adják a komoly védelmet, amelyek 10-szer erősebbek, mint az acél, miközben a tömege 60 százalékkal alacsonyabb hasonló méretben. A rendszert, mivel manapság a kommunikáció az egyik legfontosabb eszköz, olyan műholdas rendszerrel látták el, amelyet nem lehet leárnyékolni. De rendelkezik aknakeresővel is a jármű, valamint 360 fokos éjszakai kamerarendszerrel és egy globális „911” telefon- és adatrendszerrel, amelyet egy úgynevezett Globális Speciális Műveleti Parancsnoki Központ (GSOC) felügyel, ha bármilyen incidens érne egy ilyen járművet.

Először használta új szuperlimuzinját Donald Trump - videó

Az új „Szörnyetegre" elég sokat kellett várnia az amerikai elnöknek. Az első videó alapján elég demonstratív lett.

Persze egy ilyen Escalade megkaphatja a piros/kék megkülönböztető fényt is, szirénával és PA-rendszerrel, defekttűrő abroncsokkal, nagy teherbírású felfüggesztéssel és nagyobb terhelésre méretezett fékekkel.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nyolc és fél milliónyi régészeti lelettel bukott le egy csempész

Nyolc és fél milliónyi régészeti lelettel bukott le egy csempész

Ismét nem volt 6 találatos szelvény a lottón

Ismét nem volt 6 találatos szelvény a lottón

Le Monde: Magyarország egyre inkább Kína fő hídfőállása Európában

Le Monde: Magyarország egyre inkább Kína fő hídfőállása Európában