szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

„Forma–1, gyerekek, én annak születtem. Leszarom, ha meghalok, akkor meghalok." Komoly visszhangot váltott ki anno a forgalommal szemben autózó srác videója.

A rendőrök tavaly szeptember 3-án fogták el a helyi férfit, aki július hónapban ámokfutást rendezett Szombathelyen, és a többi közlekedőt komolyan veszélyeztette.

A 22 éves sofőr a Zanati úton csinált elképesztő manővereket, amit a mellette ülő másik férfi – telefonjának kamerájával – rögzített. A felvétel később egy közösségi oldalra is feltöltésre került, amit végül rendőrségi vizsgálat követett.

Ny. Bálintot gyanúsítottként kihallgatták, és közúti veszélyeztetés címén büntetőeljárást indítottak ellene. A nyomozás vizsgálati szakaszát most lezárták és az iratokat a Szombathelyi Járási Ügyészségnek megküldték – írta oldalán a police.hu.

A közúti veszélyeztetés miatt akár három évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az áldozatok nevének felolvasásával kezdődött Genovában az új híd avatása

Az áldozatok nevének felolvasásával kezdődött Genovában az új híd avatása

Meglepő fordulat a Paks mellé tervezett kavicsbánya ügyében

Meglepő fordulat a Paks mellé tervezett kavicsbánya ügyében

Milyen mobilt érdemes venni? Melyik gyártó telefonjait tartjuk meg a legtovább?

Milyen mobilt érdemes venni? Melyik gyártó telefonjait tartjuk meg a legtovább?