szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A legsúlyosabb állapotban a magyar származású édesapa volt, az orvosok mesterséges altatásban tartották.

Új információk jelentek meg a napokkal korábban történt, súlyos horvátországi autóbalesetről, amelyben egy BMW-s, illetve egy magyar család is érintett volt. Ahogy megírtuk: a magyar állampolgárok Szentivánzelina határában, egy fizetőkapunál várakoztak, amikor a 35 éves BMW-sofőr a sebességhatárt átlépve autójuknak csapódott.

Azóta kiderült, hogy a férfi többféle kábítószert is fogyaszthatott a baleset előtt. A férfi épp elvonókúráról tért haza, amikor a magyar család autójának száguldott. A rendőrség a BMW-st előbb őrizetbe vette, majd később elengedte, később azonban újra letartóztatták.

A Jutarnji Vijesti nemrég azt írta, a baleset szenvedett család tagjai jobban vannak. A legsúlyosabb állapotban az apa volt, őt mellkassérülése miatt napokig mesterséges altatásban tartották a zágrábi KBC kórházban, emellett több csontja eltört. A férfi már ébren van, az orvosok bíznak benne, hogy maradandó károsodás nélkül élhet tovább.

Ugyanebben az intézményben fekszik a szülők gyermeke is, neki "csak" az állkapcsa tört el, ezt csavarokkal rögzítették, az állapota nem volt életveszélyes. A lap meg is jegyzi, hogy ő volt az egyetlen, aki eszméleténél volt, amikor a mentők bevitték.

Az anyja egy másik kórházban fekszik, de a hírek szerint ő is jobban van: neki a feje és szintén a mellkasa sérült meg, de műteni nem kellett, és altatásra sem volt szükség.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Müller Cecília: Kedvezően alakul a járvány, nem halasztanak el műtéteket

Müller Cecília: Kedvezően alakul a járvány, nem halasztanak el műtéteket

Antibiotikumok helyett trükkös antivitaminok jöhetnek

Antibiotikumok helyett trükkös antivitaminok jöhetnek

Lomhább lett a hibridesített új Suzuki Swift Sport

Lomhább lett a hibridesített új Suzuki Swift Sport