szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A japán prémiummárka felkért egy tetováló művészt, hogy terítsenek be motívumaival egy Lexus UX szabadidő-autót.

A londoni Red Point Tattoo egyik művésze Claudia De Sabe és férje eleget is tett a szokatlan felkérésnek és munkája eredményeként igazán látványos autófestést láthatunk.

©

A konkrét munkálatok a kocsin öt napot vettek igénybe, de ezt megelőzően hónapokig tartott a tervezés és a részletek kitalálása. De Sabe egy teljesen fehér autót borított be jellegzetes japán koi ponty motívummal.

A kocsin látható halak és környezetük megalkotásához öt liter magasminőségű autófestéket használtak fel, majd aranyporral kiemelték a részleteket és háromdimenziós érzetet adtak a festménynek, amelyet végül autóipari lakkozással láttak el, hogy sokáig ellenálló legyen.

A kocsinak nincs piaci értéke, leginkább csak eszmei, de nagyjából 140 ezer dollárba került az egész projekt.

©
©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!