szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A cég 50 millió euró értékben biztosítja az üzemanyagot.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

A francia olajvállalat felajánlotta minden orvosnak, nővérnek, medikusnak, hogy tankolási vouchert használva ingyen töltse fel az autóját üzemanyaggal. A cég szerint ebből az összegből, nagyságrendileg 1 millió tankoláshoz jutnak hozzá a Covid-19 fertőzés miatt a betegellátásban közvetlenül is küzdő emberek – írja a cég.

Az üzemanyag-utalványokat a kórházak kapják meg és oszthatják ki a dolgozók számára. A felajánlásuk nem csak az állami, hanem a magánintézményekben dolgozókra is érvényes.

A koronavírus elleni harcban egyre több a nagyvállalati felajánlást látni, Spanyolországban, ahol szintén súlyos a helyzet, autómárkák importőrei ajánlották fel céges autóparkjukat szállítási feladatokra az egészségügy számára.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!