szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Orvosokat visznek ha kell, vagy ha bármilyen más fontos eszközt kell szállítani.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Egyre több nagy spanyolországi márkaimportőr csatlakozik az egyelőre madridi kezdeményezéshez, amelyben segíteni próbálják az egészségügyi szervek kiszolgálását.

Egy Twitter oldal alatt gyűlnek a bejegyzések azoktól az importőröktől, amelyek felajánlják jellemzően most használaton kívüli céges autóparkjukat szállítási célokra. Legyenek azok orvosi látogatások vagy fontos orvosi eszközök szállítása vagy akár WC-papír beszerzése.

#YoCedoMiCoche akcióban már részt vesz a Hyundai, a Toyota, a Suzuki. A cégeket megadott számokon lehet elérni a kocsik miatt.

Spanyolország az egyik legsúlyosabban érintett ország a koronavírus-járványban, pénteken már 18 ezer fertőzéses esetet találtak és 833 ember az elhunytak száma.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!