hvg.hu Kult

Ákos: a szar az nem vélemény

Ákosnak új albuma lett, ennek apropóján kérdezte őt Obersovszky Péter bőrébe bújt riporterünk, aki egyebek mellett arra is kíváncsi volt: a most is kitűnő dalaihoz képest még jobb zenét írna-e a Kossuth-díjas előadóművész, ha a többi zenei zsenihez hasonlóan ő is drogozna?

Kiss Ádám Kult

Ákos, az ideális popsztár

Kovács Ákos erőltetetten fiatalosra fazonírozva is hibátlan kétórás koncertet produkált a Sziget Fesztivál nulladik napján. A rajongás és a tempó töretlen, Ákos maga vált az ideális popsztárrá.

MTI Kult

Meglepetéssel is készül Ákos a Szigetre

Ákos egész estés nagykoncertjével és metálnappal várja ma, a nulladik napon a Sziget. A főváros három kerületében nem sokkal éjfél előtt elvégzett mérések eredménye szerint egyébként nem haladta meg a megengedett határértéket a Sziget fesztivál zajszintje hétfőn.

hvg.hu Kult

Ákos egyszerre lesz "brutális és vicces"

A Sziget nulladik napján Ákos ad koncertet a nagyszínpadon. Két és fél óra alatt harminc dal hangzik majd el az Ikontól a legfrissebb Tipikus sztereóig.

hvg.hu Plázs

Hét dolog, ami egy viharos fesztivál túléléséhez kell

Hatalmas viharral indult a Balaton Sound, így Ákos koncertjéből csak néhány dal jutott az elektróból kikacsintó rajongóknak. Villám, dörgés, zuhé – összegyűjtöttünk hét dolgot, amivel egy esős fesztivált is túl lehet élni.

MTI Kult

Mehetnek a Szigetre az Ákos-rajongó Balaton Soundosok

Vihar szakította félbe Ákos koncertjét a Heineken Balaton Soundon, Zamárdiban szerdán este. A csalódott rajongókat a Sziget nulladik napján kárpótolják - tájékoztatták a szervezők az MTI-t csütörtökön hajnalban.

MTI Kult

Ákossal startol a Balaton Sound

A 150 hazai és világsztár fellépőt felsorakoztató 6. Heineken Balaton Sound a megszokottnál korábban, szerda délután megnyitotta kapuit; a vasárnapig tartó fesztivál nulladik napján a nagyszínpadon Ákos, az arénában Afrojack lép fel este fél 10, illetve éjjel 1 órai kezdettel.

G.A. Kult

Ákos: egy Előkelő idegen a fesztiválokon

A magyar fesztiválközönség idén mindhárom kulcsfontosságú fesztiválján: a Volton, a Balaton Soundon és a Szigeten is megtekintheti a friss Kossuth-díjas Ákos föllépését. Mi is ellátogattunk a Hard Rock Caféban tartott sajtótájékoztatóra, hátha.

MTI / hvg.hu Itthon

Ákos és Demjén Rózsi is Kossuth-díjat kapott

Átadták a Parlament kupolacsarnokában a Kossuth-díjakat, a magas állami kitüntetésben részesült többek között Ákos, Demjén Ferenc és Reviczky Gábor, a Kossuth Nagydíjat Csoóri Sándornak ítélték oda. A Széchenyi Nagydíjat Vízi E. Szilveszter vehette át.

hvg.hu Kult

Ákos-koncerttel kezd az idei Sziget

Ákos lép fel idén a Sziget nulladik napján, aki "2012-es szintirock" koncertprogramjával a 20. VOLT fesztiválon is fellép.

MTI Kult

Ákos és Kispál és a Borz lesz az EFOTT-on

Ákos, a Kispál és a Borz, a Tankcsapda és a Quimby is fellép az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT), amelyet július 13-18. között tartanak a Pécs melletti Orfűn, ahol a különlegességet idén a "celebkemping" jelenti majd.

life-style.hu Shake

Ákos és Nagy Feró az idei ikonok

Új köntösben csendülnek majd fel a Coke Club-ban az olyan slágerek, mint az Indiántánc, a Hello, a 8 óra munka, vagy...

1 2 3 4 5 6 7

A címlapról ajánljuk