#Destillata

Hogyan lehet elrontani egy pálinkavacsorát?
 

Hogyan lehet elrontani egy pálinkavacsorát?

A Márton és lányai pálinkák – amint azt a legutóbbi Destillatán elhozott díjak is bizonyítják – az ország legjobbjai közé tartoznak. Múlt héten a Rézangyal Mediterrán Bisztrójában szervezett pálinkavacsorán az étterem fogásai mellé kínálták a pompás italokat, melyek bizony messze felülmúlták az ételeket.

Molnár Kata Orsolya Molnár Kata Orsolya

Zellerből főztek pálinkát – befutottak
 

Zellerből főztek pálinkát – befutottak

Nemcsak gyümölcsből, de zellerből vagy akár sütőtökből is lehet érmes párlatot főzni – ez is kiderült az Ausztriában megrendezett Destillata nemzetközi párlatverseny csütörtökön megtartott budapesti díjkiosztóján.

I. N. I. N.