hvg.hu/Travellina Élet+Stílus

Csak stílusosan - SVÉT

A Stílusos Vidéki Éttermek hagyományos nagy találkozóját, amelyen valamennyi regionális tag képviselteti magát, és felvonulnak a mindenkori házi gazda szíves invitálására különleges éttermek és a környék jeles borászatai, éppen 10. alkalommal rendezik meg szeptember 16-án, vasárnap. A jubileumi esemény Egerben, egészen pontosan a Bolyki völgyben lesz. Ebből az alkalomból közöljük Gasztro&Utazás külön kiadványunk cikkét, amelyben Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megye stílusos vendéglátóhelyeit jártuk körbe. Aztán tessék figyelni a vasárnapi programra!

MTI Autó

Száguldoznak a levegővel hajtott versenyautók Egerben

Pénteken és szombaton újra sűrített levegővel hajtott járművek építői mérik össze tudásukat Egerben: a XI. Nemzetközi Aventics Pneumobil Versenyen kilenc országból 40 csapat mérnökhallgatói állnak rajthoz.

hvg.hu Vállalkozás

Az „egyéjszakás kalandok” a legnépszerűbbek, és minden másodikat mobilról foglalják

Újabb bevételi rekordot könyvelhetett el a belföldi turizmus az első negyedévben, a Szallas.hu elemzése alapján a növekedés 12,5 százalék volt. A hosszú hétvégékkel megtűzdelt időszakban Budapest, Eger és Hajdúszoboszló fogadta a legtöbb vendéget, az átlagos költés 35 382 forint volt, attrakciók tekintetében pedig az egri vár bizonyult a legerősebb turistamágnesnek.

Tóth Richárd Itthon

Önmagát csapta be a Fidesz a közpénzen végzett kutatáson, be kellett vetni Orbánt

Nyáron közvélemény-kutatást készíttetett Eger önkormányzata. Elvileg a helyi médiafogyasztásról és városfejlesztésről szólt volna, de sok kérdés a Fidesz helyi támogatottságára vonatkozott és arra, hogy milyen esetben szavaznának az egriek a Fidesz ellen. A kutatási eredményekből akkor úgy tűnhetett, magabiztosan, az országos átlag fölött vezet a kormánypárt, de azóta annyira megváltozott a helyzet, hogy Orbán Viktornak is a helyszínre kellett sietnie.

1 2 3 4 5 6 7
31

A címlapról ajánljuk