hvg.hu Vélemény

Tarlós elismerésnek tartja Tóta W. Árpád sorait

Az ATV riportere, Bánó András szembesítette Tarlós Istvánt Tóta W. Árpád szerdai írásával, amelyben publicistánk arra jut, hogy még mindig inkább szavaz ősszel Tarlós Istvánra, mint a baloldal jelöltjére, Falus Ferencre.

hvg.hu Itthon

Falus Ferenc: furcsa történet volt ez a videó

Előbb egy borzasztóra sikeredett jeges vödrös próba, aztán egy interjú, amelyben a strapabíró, de nem túl okos lovakhoz hasonlítja magát. Falus Ferencet, a baloldali ellenzék főpolgármester-jelöltjét csepeli aláírásgyűjtő útján kérdeztük arról, hogy hogyan viseli, amikor azzal kerül be a hírekbe, hogy mindenki nevet rajta.

hvg.hu Itthon

Kiverte a biztosítékot Falus videója az őt jelölő pártoknál

A jelölő pártok egyike sem vállalja a felelősséget Falus Ferenc ellenzéki főpolgármester-jelöltnek az interneten kétes karriert befutó vírusvideója miatt, melyet a volt ÁNTSZ-vezető magánakciójának tartanak. A videó nemcsak arra bizonyíték, hogy menyire nincs kitalálva Falus kampánya, hanem arra is, hogy a jeges vizes kihívás mennyire eltorzult az eredeti szándékához képest, mire Magyarországra ért.

hvg.hu Itthon

Falus beszélt a jegesvödrös videóról

A baloldal főpolgármester-jelöltje azt nem árulta el, hogy kampánystábja tudott-e jegesvödrös videójáról, de annyit elmondott, hogy unokája hamar megvigasztalódott, és örül, hogy ilyen sokan látták a filmjét. Az Indexnek adott interjúban Kiss Pétert nevezte példaképének.

Gáti Júlia Itthon

Falus: Nem folytatható értelmes vita karakterbérgyilkosokkal

A hatalomnak is érdeke, hogy a csaknem kétmilliós város jól működjön – reménykedik Falus Ferenc ellenzéki főpolgármester-jelölt, aki október 12-én egyhangú baloldali és erős civil társadalmi támogatásban bízik. Hogyan váltana színházi direktorokat? Mit változtatna a közlekedésben? Mit tervez a szociális ellátásban? Interjú.

hvg.hu Itthon

Véget vetne Tarlós "csiricsáré" építkezéseinek Falus

Immár a negyedik alkalommal jelentett be a budapesti ellenzéki együttműködésről valamit az MSZP, a DK és az Együtt-PM. Eddig három alkalommal a magát a megállapodás megszületését, egy alkalommal pedig a tárgyalások megszakadását és a különindulást jelentették be két hét alatt. Bár még mindig vannak olyan kerületek, ahol nincs meg az alku, most már azt ígérik, garantált a koordinált indulás, közös jelöltjük, Falus Ferenc pedig biztosan legyőzi Tarlós Istvánt.

hvg.hu/MTI Itthon

Falus: Megásatják saját sírjukat a budapestiekkel

A baloldali ellenzék ismét bejelentette, hogy összefog, a közös főpolgármester-jelölt pedig bemutatkozott. 11 kerületben Gyurcsányék indítanak jelöltet. Falus Ferenc azt mondta, készen áll Tarlós megbuktatására, és évek óta erre a szerepre készül. Véget kell vetni annak, hogy a budapestiek megkérdezése nélkül döntenek „förtelmes szobrokról” – fogalmazott.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk