#Hajdu János

MTI Itthon

TEK: "embertelen körülmények között" őrizték a magyarokat

Több helyen tartották fogva Szíriában a két elrabolt magyart, nyolc hónapon át "embertelen körülmények között" olyan helyen őrizték őket, ahol a túlélési esélyük szinte nulla volt – mondta Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

hvg.hu Itthon

TEK a Szigeten: ott is lesznek, meg nem is

A Terrorelhárítási Központ (TEK) nem védi a Sziget Fesztivált, de a háttérben meghúzódva ott lesz az idei rendezvényen is – ezt Hajdu János főigazgató mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

MTI Sport

Sportvezető is lett a terrorelhárítás főnöke

Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója és Pajna Zoltán, Debrecen alpolgármestere személyében két új alelnököt választott szombaton a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) közgyűlése

Kósa András Itthon

Folyik ellenséges tevékenység a magyar kormánnyal szemben – interjú az Információs Hivatal vezetőjével

Vannak olyan információk a birtokukban, hogy a magyar kormány tevékenységét külföldről akadályozni akarják gazdasági érdeksérelmek miatt. Miként arról is tudnak, hogy Erdélyből, Kárpátaljáról nemzetbiztonsági szempontból kockázatos egyének próbálnak meg élni a befektetésekért cserébe könnyített letelepedési szabályokkal – mondta a hvg.hu-nak az Információs Hivatal vezetője. Pásztor István szerint, lehet olyan ország, amely ellenséges szándékokkal juttat pénzt hazai politikai szervezeteknek.

hvg.hu Itthon

Már nem őrzik a TEK-esek Orbán házát

Megszűnt az úgynevezett személy-és létesítménybiztosítási intézkedés Orbán Viktor miniszterelnök XII. kerületi otthonánál péntek éjfélkor.

hvg.hu Itthon

A TEK lenyúlhatja a bevetéseket a rendőrségtől

Van fegyver, vagy nincs fegyver az elkövetőnél - leggyakrabban ez alapján dől el, hogy a rendőrség kéri-e Terrorelhárítási Központ segítségét bűncselekmények elkövetőinek elfogására. A Műegyetemnél is ezért jelentek meg a TEK-esek, ezért ők voltak a józsefvárosi fegyverarzenált begyűjtői. Ugyanakkor a fegyvervásárlást tervező "Daflics ezredesért" nem mentek el Pécsre. Rendőrök szerint előfordul, hogy ők is meg tudnának oldani egy-egy bevetést, de a TEK magához vonta a bevetés jogát.

Tokfalvi Elek Nyüzsi

Error és elhárítás

A TEK a magyar CIA, FBI, Delta Force és Chuck Norris egyben. De főleg Leslie Nielsen.

hvg.hu Itthon

Két éve szórakoztat a TEK

Rég halott nyilasnak írt levél, ártatlan családra rátört ajtó, nagy felhajtással lefoglalt filmes kellékek – a Terrorelhárítási Központ (TEK) megalakulása óta számos bakit követett el. Pedig vezetőjük szerint ez a világ egyik leggyorsabb alakulata és hibátlanul teljesít. Összeszedtük a TEK eddigi nagy hírt kapott akcióit.

hvg.hu Itthon

Megszondáztatják a TEK-eseket

Alkoholszondákat szerez be a Terrorelhárítási Központ – tudta meg a hvg.hu. Információink szerint bizonyos gyakorlatok előtt, illetve az objektum őrök esetében a szonda megfújása kötelező. Akad azonban olyan, rendészeti területen jártas szakember, aki szerint nem csak alkohol, hanem drogtesztekre is szükség lenne és nem csak a TEK, hanem a rendőri állomány esetében is.

MTI Itthon

A Jobbik a TEK-vezető lemondását követeli

A Jobbik szerint Hajdu Jánosnak, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatójának politikai megnyilvánulásai miatt távoznia kellene a szervezet éléről – jelentette ki Volner János, a párt képviselője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának ülése után.

Tokfalvi Elek Nyüzsi

Magyar titkosszolgálati csúcsminőség

Az Index jóvoltából a teljes nyilvánosság részese lehetett annak a pillanatnak, amikor Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója odahajol a Szíriában kiszabadított exrendőrhöz, és azt tanácsolja neki egy sajtótájékoztató kellős közepén: „Mondjál kevesebbet, és akkor nem tudnak beléd kötni.”

hvg.hu Világ

Szíriai túszszabadítás: félrebeszélés hadművelet

Hazatért ugyan a Szíriában túszul ejtett három magyar exrendőr, nyilvánosság elé is álltak, de azt sem tudjuk, hol voltak, minek, és miként szabadultak. A TEK segít a titkolózásban is. Megpróbáltuk megkeresni egyiküket, de egy becsapott ajtó volt a válasz.

MTI Itthon

Jobbik: "ez Orbán Viktor személyi testőrének őszödi beszéde volt"

A Jobbik az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága összehívását kezdeményezi, hogy a testület rendkívüli ülésen hallgassa meg Pintér Sándor belügyminisztert, valamint Hajdu Jánost, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatóját két, múlt hétvégi eseménnyel kapcsolatban.

MTI Itthon

Nem fizettek váltságdíjat a kiszabadított magyarokért

Hétfőn vagy legkésőbb kedden érkezhet haza az a három magyar, akiket augusztus közepén raboltak el Szíriában, a hétvégén azonban kiszabadultak a fogságból. Erről a Terrorelhárítási Központ főigazgatója beszélt hétfőn a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Hajdu János elmondta: a három férfi - akiket tárgyalásos úton szabadítottak ki - a körülményekhez képest jó fizikai állapotban van, mentálisan azonban megviselte őket a fogva tartás.

MTI Itthon

Hajdu János elégedett magával és a TEK-kel

A világ egyik leggyorsabb alakulata a magyar Terrorelhárítási Központ (TEK) a szervezet főigazgatója szerint. Hajdu János egy szombati kőszegi rendezvényen hangsúlyozta, hogy az általuk védett két közjogi méltóság, az államfő és a miniszterelnök is elégedett a munkájukkal. A főigazgató beszélt arról is, hogy Magyarországon "meglehetősen erőre kapott a szélsőjobboldal".

1 2 3 4
Képeken a Mercedes elektromos családi busza

Képeken a Mercedes elektromos családi busza

Palkovics meghívta Karácsonyt és Baranyit a Fudan Egyetemről szóló egyeztetésre

Palkovics meghívta Karácsonyt és Baranyit a Fudan Egyetemről szóló egyeztetésre

Mészáros Lőrinc egri hotele 2,8 milliárdos támogatást kapott

Mészáros Lőrinc egri hotele 2,8 milliárdos támogatást kapott

Tavaly 500 alá csökkent a közúti balesetben elhunytak száma

Tavaly 500 alá csökkent a közúti balesetben elhunytak száma

Már otthonként tekintunk a mobilunkra, és ez nagy baj

Már otthonként tekintunk a mobilunkra, és ez nagy baj

Több tízezren tüntettek Franciaországban, hogy foglalják alkotmányba a klímavédelmet

Több tízezren tüntettek Franciaországban, hogy foglalják alkotmányba a klímavédelmet

Sérült bálnaborjút mentettek a Temzén

Sérült bálnaborjút mentettek a Temzén

Van, ahol trónfosztás, máshol papírforma – végéhez közelít a 2020-2021-es futballszezon

Van, ahol trónfosztás, máshol papírforma – végéhez közelít a 2020-2021-es futballszezon

A címlapról ajánljuk