#Horváth Gergely

Balla István-Németh Róbert Kult

Jézus és a rock and roll jön a Petőfi Rádió után

Éveken át vezette a Kultúrfitneszt, a Petőfi Rádió és a Petőfi TV főszerkesztőjeként meghatározó szerepe volt a magyar könnyűzene alakításában, májusban azonban végleg távozott a közmédiától. Most leginkább a hit és a rock and roll viszonyát kutatja, illetve az induló keresztény zenei díj zsűri elnöke. Interjú Horváth Gergellyel.

hvg.hu Kult

A Liszt Ferenc Nemzetközi Nagyszínpadon búcsúzik a Kispál

A Petőfi Rádióból nemrég távozott szerkesztőt a Fishing on Orfű díszdoktorává avatják. Két hét múlva indul a nyár legbarátságosabb fesztiválja, ahol nemcsak meghallgathatjuk Kispál András gitárjátékát, sörtúrát is vezet nekünk Dióval.

hvg.hu Kult

Leépítés a Petőfi Rádiónál: itt vannak az első nevek

Horváth Gergely és Juhász Bálint a Facebookon jelentette be, hogy eljönnek a Petőfi Rádióból. A hvg.hu pénteken írt arról, hogy a rádió szerkesztőségének több tagját kitették a stábból. A Petőfi a korábbi nyilatkozatok szerint megújul hétfőtől, és új hangok is hallhatóak lesznek a műsorban.

Bicsérdi Ádám Kult

A Petőfi TV "úttörésben van és épül" - interjú Horváth Gergellyel

Kevés embernek van akkor hatása a mai magyar könnyűzenére, mint Horváth Gergelynek, a Petőfi Rádió és TV felelős szerkesztőjének. A Kultúrfitneszből megismert műsorvezető-szerkesztő a könnyűzenét államilag támogató projektben, a Cseh Tamás Programban is szerepet vállal, de ő felügyelte a Nagy-Szín-Pad című műsort is. Kapott hideget-meleget a fiataloknak szóló Petőfi TV indulása óta, ezért kíváncsiak voltunk, ő hogy látja belülről a közmédia átalakulását, és a Petőfi-brand változását. Miért puhult a rádió zenei kínálata? Miért jó, hogy Fluor Tomi is műsort kapott? Interjú.

Bogár Zsolt Gazdaság

"A Ryanairnek egyetlen forintot sem fizettünk"

A Malév kiesése egyelőre nem érződik a beutazó vendégek számán - állítja Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója, aki a hvg.hu-nak elmondta, hogy miről tárgyaltak a Ryanairrel és más légitársaságokkal, és hogy a fogászati turizmus még többet is érdemelne a kormányzati egymilliárdnál. Emellett állítja: Magyarország ma már mindenféle pénztárcájú vendégnek minőségi szolgáltatást tud kínálni.

Bogár Zsolt - M. László Ferenc Itthon

A Fidesz gazdasági holdudvarából érkezhet Fellegi utódja

Mindössze két főre csökkent a Fellegi utódjaként szóba jöhető miniszterjelöltek száma - állították kormányzati és fideszes parlamenti források a hvg.hu-nak. Úgy tudjuk, hogy a gazdasági holdudvarral jó viszonyt ápoló Horváth Gergely, a Nemzeti Vagyonkezelő vezére a legesélyesebb, de forrásaink szerint minden attól függ, hogy a miniszterelnök csak szimplán kinevez valakit a tárca élére, vagy nekiáll és átalakítja a teljes kormányzati struktúrát. Bár forrásaink akár nagyobb összeggel is készek lennének Horváthra fogadni, a találgatásokkor azt is hozzáteszik, hogy Orbán Viktor tud meglepetéseket okozni.

hvg.hu Itthon

Origo: az MNV vezére a legesélyesebb Fellegi helyére

Fellegi Tamás nemzetgazdasági miniszter helyére - aki szerdán kérte Orbán Viktortól a felmentését - a nemzeti vagyonkezelő vezetőjét tartják a legesélyesebbnek - írja az Origo kormányzati forrásokra hivatkozva. A beszámoló szerint Matolcsy György posztja állítólag biztos.

Világgazdaság/Napi Gazdaság Gazdaság

Virágzik a konferenciaturizmus, de rossz volt a nyári szezon

Az előzetesen tervezettnél sokkal jobb adatokat produkált a beutazó- és a konferenciaturizmus az év eddig eltelt részében, a belföldi turizmus azonban nagyon megszenvedte a nyári rossz időt – derül ki a hétfői Világgazdaságból. A Napi Gazdaság is arról számol be, hogy felemás eredményei voltak az idei szezonnak.

MTI Itthon

Vezetőváltás a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. élén

Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter Horváth Gergelyt, a Betonút Zrt. és a Keler Zrt. volt vezérigazgatóját nevezte ki az Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. élére, ezzel egyidejűleg közös megegyezéssel megszüntette az MNV eddigi vezérigazgatója, Kamarás Miklós munkaviszonyát - közölte a tárca pénteken az MTI-vel.

Márki-Zay már beülne egy "ellenzéki" frakcióba

Márki-Zay már beülne egy "ellenzéki" frakcióba

Chadwick Boseman, Borat és a nők menetelése – ez volt az idei Golden Globe

Chadwick Boseman, Borat és a nők menetelése – ez volt az idei Golden Globe

Der Standard: Amit Kurz csinál, az lightos orbáni politika

Der Standard: Amit Kurz csinál, az lightos orbáni politika

Itt vannak az első részletek Harry herceg és Meghan Markle interjújából

Itt vannak az első részletek Harry herceg és Meghan Markle interjújából

Kabrióként is jöhet a Volkswagen ID.3?

Kabrióként is jöhet a Volkswagen ID.3?

Ismét emelkedik a benzin és a gázolja ára

Ismét emelkedik a benzin és a gázolja ára

Már csak a magyarok 5 százaléka nem használt soha bankkártyát

Már csak a magyarok 5 százaléka nem használt soha bankkártyát

Lovasi András és Kispál András újra együtt zenél

Lovasi András és Kispál András újra együtt zenél

A címlapról ajánljuk