#Nordsee

Miért nem kapunk pacalpörköltet a magyar plázákban?
 

Miért nem kapunk pacalpörköltet a magyar plázákban?

1995-ben kezdték el felhúzni Budapesten az első nyugati típusú plázákat, azóta nyeljük a kapitalista életérzést a fogyasztás szentélyeiben. A shoppingolás közben pedig megéhezünk, így egy jó bevásárlóközpontban a food court is marasztalja az embereket. Mit kínálnak és mit nem a plázás étkezdében? És miért nézzük le a plázás gasztrokultúrát?

Lukács Andrea Lukács Andrea




Kivonulás helyett új üzletet nyit a Nordsee
 

Kivonulás helyett új üzletet nyit a Nordsee

Csődbe ment és megszűnt egy hazai gyorsétteremlánc, aztán mégsem, illetve mégis, de csak egy hónapra. Nem vonul ki Magyarországról a Nordsee gyorsétteremlánc, sőt, újabb üzleteket nyit. A master franchise birtokosa megegyezett a hitelezőkkel, visszavonta a csődkérelmet, átnevezte a céget, megtartotta az összes dolgozót és további terjeszkedést tervez.

Molnár Csaba Molnár Csaba



Újabb gyorsétterem tűnhet el Magyarországról
 

Újabb gyorsétterem tűnhet el Magyarországról

Csődvédelmet kért a német Nordsee gyorsétterem-hálózat magyarországi partnere. A Mafish Kft. által működtetett két étterem bezárt, a cég honlapja megszűnt, a telefont nem veszik fel. Bár nagy tervekkel érkezett, a lánc azóta veszteséges volt, hogy 2008-ban megnyitotta az első magyar éttermét a Westendben – írja az Index.

Index Index