#Synergon

MTI Vállalkozás

Csődbe taszíthatja a Synergon leánycégét a Futár-projekt

Csődeljárás lefolytatása iránti kérelmet nyújtott be a Fővárosi Törvényszékre a Synergon Informatika Nyrt. kizárólagos tulajdonában álló Synergon Integrator Rendszerszolgáltató Kft. annak érdekében, hogy a hitelezőkkel a csődeljárás során megkötendő egyezség alapján a társaság megfelelő további működése biztosítható legyen – közölte az anyacég.

Szabó M. István Gazdaság

Félmilliárdot is nyerhet a Futár késésén a BKK

Továbbra is csúszásban van a fővárosi tömegközlekedést gyorsítani és optimalizálni hivatott, hatmilliárd forintból épülő forgalomirányítási projekt, de emiatt félmilliárd forinttal is kevesebbe kerülhet majd a BKK-nak. A késésért ugyanis eddig 480 millió forint kötbért fizettettek az informatikai rendszerszállító Synergonnal. Ahol a méretes zakó következményeit egyelőre nem vállalta magára az egész menedzsment.

MTI Vállalkozás

Százmillióért adta el cégét a Synergon

Eladta 100,85 millió forintért a Synergon Softcon Kft.-t a Synergon Informatikai Nyrt. az SDA DMS Zrt.-nek hétfőn - tette közzé kedden este az informatikai társaság a BÉT hivatalos honlapján. A Synergon Nyrt. igazgatótanácsa a tranzakciót jóváhagyta.

hvg.hu Itthon

Luxusüdülést szerveztek Vitézynek

Zamárdiba hívta meg a BKK vezérigazgatóját egy hároméjszakás luxusüdülésre a Balaton Sound idejére a Synergon. A cég nyerte el a budapesti tömegközlekedés új utastájékoztató rendszerének felépítését még a BKV idején. Vitézy a hvg.hu-nak reagált a Blikk hírére.

MTI Vállalkozás

515 millióért vesz meg egy céget a Synergon

A Synergon cégcsoport 515 millió forintért megvásárolja a Navigátor Informatika Zrt.-t, valamint annak 100 százalékos leányvállalatát, a Vilati Zrt.-t - közölte a Synergon kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

MTI Vállalkozás

Ciprusi tulajdonos szállt be a Synergonba

A ciprusi bejegyzésű Rupexa Limited tőzsdén kívüli ügyletben 11 százalékos részesedést szerzett a Synergon Informatikai Nyrt.-ben - közölte a Synergon hétfőn a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

MTI Vállalkozás

A PannErgy kiszállt a Synergonból

A PannErgy Nyrt. és a 100 százalékos tulajdonában álló PMM Zrt. pénteken értékesítette a Synergon Informatika Nyrt. részvényeinek 12,52 százalékát 400 forintos darabonkénti átlagáron. Ezzel már sem a PannErgynek, sem kapcsolt vállalkozásainak nincs tulajdonrésze a Synergonban - tudatta a PannErgy az MTI-vel pénteken.

MTI Gazdaság

Új munkát kapott Gansperger Gyula

A Synergon Informatika Nyrt. 2013. január 29-én tartott rendkívüli közgyűlésén hozott határozat szerint a társaság igazgatótanácsa Gansperger Gyulával és Naményi Péter Andrással hattagúra bővült - közölte a társaság kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

hvg.hu Vállalkozás

Orosz pénzcsapot nyitott meg a Synergon

Hosszú távú, stratégiai együttműködésről állapodott meg a Synergon informatikai csoport és az orosz Sberbank Europe AG leányvállalata, a Magyarországi Volksbank Zrt., amellyel a pénzintézet a Synergon regionális finanszírozó partnere lett - tette közzé a magyar cég.

MTI Vállalkozás

Épületüzemeltető rendszert fejleszt a Synergon

A Synergon Informatika Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a SynergonIntegrator Kft. 599 291 321 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el Smart Building nevű innovatív épületüzemeltetési rendszerének kifejlesztésére - közölte az anyavállat csütörtökön a BÉT honlapján.

hvg.hu Gazdaság

Négyesélyes maradt az e-útdíj tender

Mindegyik korábban továbbjutó időben beadta a konkrét ajánlatát is, így a megtett úttal arányos elektronikus díjszedési rendszer kiépítéséről szóló tárgyalások utolsó fordulójára a Getronics, a Kapsch, a T-Systems Magyarország, valamint a Synergonnal közösen induló kínai CITCC is zöld jelzést kapott.Egyikük decemberben akár szerződést is aláírhat.

MTI / hvg.hu Vállalkozás

Bulgáriában terjeszkedne a Synergon

Szerződéskötést megelőző tárgyalásokat folytatott a Synergon menedzsmentje Szófiában és Plovdivban a Magyarországon sikeresen elnyert projektek tapasztalatairól és azok bolgár hasznosításáról, több olyan helyi informatikai céget is meglátogattak, amelyek potenciális célpontjai lehetnek a cégcsoport bolgár terjeszkedésének - jelentette be a társaság.

MTI Vállalkozás

Synergon-részvényeket vett a vezérigazgató cége

A Navigator Investments Zrt. megvásárolta a Synergon Informatika Nyrt. részvényeinek 7,06 százalékát (657 ezer darab részvényt) a Cashline Befektetési Holding Zrt.-től pénteken az OTC-piacon. Az erről szóló közlemény a BÉT honlapján jelent meg.

MTI Gazdaság

Új vezérigazgatója van a Synergonnak

Jutasi Zoltánt, a Synergon Informatika Nyrt. igazgatótanácsi tagját, a Synergon Rendszerintegrátor Kft. társ-ügyvezetőjét a Synergon Informatika Nyrt. vezérigazgatójává választották - közölte a cégcsoport hétfőn a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

1 2
Nagyon drágulnak a használt autók, 3,7 millió forint ma az átlagár

Nagyon drágulnak a használt autók, 3,7 millió forint ma az átlagár

Marabu Féknyúz: Dunaferr it-ülés baseballütővel

Marabu Féknyúz: Dunaferr it-ülés baseballütővel

Alig lesz tavaszi méz idén a hideg miatt

Alig lesz tavaszi méz idén a hideg miatt

Palkovics: Nem kell ahhoz egyetem, hogy egy ország titkosszolgálati tevékenységet folytasson

Palkovics: Nem kell ahhoz egyetem, hogy egy ország titkosszolgálati tevékenységet folytasson

Oltások ihlette szuri mousse-szal csábít egy magyar cukrászda

Oltások ihlette szuri mousse-szal csábít egy magyar cukrászda

Két különböző vakcina oltási kombinációját vizsgálják Spanyolországban

Két különböző vakcina oltási kombinációját vizsgálják Spanyolországban

A CDU saját elnökét javasolja kancellárnak

A CDU saját elnökét javasolja kancellárnak

Kórházba került Kovács László volt külügyminiszter

Kórházba került Kovács László volt külügyminiszter

A címlapról ajánljuk