#Szonda Ipsos

Kovács Áron - M. László Ferenc Itthon

Súlyos milliárdokhoz jutottak a Századvég nagy elődei

Nem vitatják a 2006 és a 2010 közötti kormányok legfőbb tanácsadó cégei azt az összeget, melyet az előző ciklus költéseiről közölt a Miniszterelnökség a hvg.hu-val. A Gyurcsány- és a Bajnai-kabinet 16,8 milliárdos költéséből 5,9 milliárdot vitt el a kormányok 10 legfontosabb partnere, amiből a szaktanácsadásra költöttek a legtöbbet. Közülük 4 cég ma már veszteséges, ám vezetőik állítják, ezért inkább a válság okolható, nem az állami megrendelések elapadása.

hvg.hu Vállalkozás

Sötéten látják a jövőt a fiatal vállalkozók

Ijesztően pesszimisták a hazai fiatal vállalkozók, ugyanis 86 százalék szerint szinte kilátástalan helyzetben van az ország, ám 65 százalék érzi úgy, hogy személyesen is hozzá tudna járulni a gazdaság újbóli fellendüléséhez – derül ki a FIVOSZ felméréséből.

MTI Itthon

Ipsos: már csak 18 százalék szavazna a Fideszre

A Jobbik utolérte az MSZP-t, a Fideszt a biztos pártválasztók 39 százaléka támogatja, erősödött a Demokratikus Koalíció, a pártoktól elfordulók aránya rendkívül magas - így foglalhatók össze azok az eredmények, amelyek az Ipsos december első felében az ország felnőtt lakossága körében végzett közvélemény-kutatásából származnak.

Nol Itthon

Csak 26 százalékon áll a kétharmad

A Fideszt a népesség 26 százaléka támogatja, az MSZP-t 12 százalék. A Jobbikot 8, az LMP-t 4 százaléknyian választanák. A legmagasabb a kiábrándultak, nem választók aránya a Szonda Ipsos közvélemény-kutatása szerint.

hvg.hu Napi merítés

A Fidesz bázisának csökkenését elemzi a PC

Az idei év első közvélemény-kutatásai nem mutattak trendfordulót a választók pártpreferenciájában. Folytatódott a Fidesz bázisának decemberben tapasztalt csökkenése a felnőtt lakosság körében - olvasható a Political Capital blogon.

MTI/Népszabadság Itthon

Szonda Ipsos: mérséklődik a Fidesz-előny

A választások óta a leggyengébb eredményt hozta a Fidesz - ismerteti a Szonda Ipsos február elején végzett közvélemény-kutatását a pénteki Népszabadság.

MTI Itthon

Népszabadság: kedveltebb lett az EU a Szonda Ipsos felmérése szerint

A Népszabadság által közölt a Szonda Ipsos közvélemény-kutatásából kiderült: míg júliusban 38 százalék volt azok száma, akik Magyarország európai uniós csatlakozásában inkább előnyt láttak, addig most január elején már a megkérdezettek 46 százaléka vélte úgy, hogy a tagság előnyös az ország számára.

MTI Itthon

Orbán Viktor már nem olyan népszerű

Orbán Viktor áll a népszerűségi lista élén 47 ponttal, 5-tel kevesebbel, mint az előző felméréskor, Gyurcsány Ferenc tetszési indexe ezzel szemben 3 ponttal 21 pontra emelkedett, de ezzel a lista utolsó előtti helyét foglalja el - ismerteti a szerdai Népszabadság a Szonda Ipsos közvélemény-kutató legfrissebb felmérését.

Hírszerző/FH Itthon

Szonda Ipsos: távolodunk a pártoktól

A Szonda Ipsos legfrissebb, 1500 felnőtt megkérdezése alapján készített reprezentatív felméréséből - amelyet a Népszabadság közölt - kiderült: az elmúlt egy hónapban szinte minden párt támogatottsága csökkent.

Hírszerző/FH Itthon

Szonda: továbbra is tarol a Fidesz

Új szavazókat egyik párthoz sem vitt az önkormányzati választások eredménye - derül ki a Szonda Ipsos felméréséből, amit a Népszabadság közöl.

MTI Itthon

Nőtt a Fidesz előnye, gyengült az MSZP és a Jobbik

Nőtt a Fidesz előnye az MSZP-vel szemben mind az összes választókorú, mind a választáson való részvételüket biztosra ígérő és pártot választók körében a Szonda Ipsos közvélemény-kutatása szerint, amelyet a szerdai Népszabadság közölt.

MTI Itthon

A többség hármast adna a kormány teljesítményére

A többség hármas osztályzatot adna az Orbán-kormány első száznapos teljesítményére - írta a Vasárnapi Hírek a Szonda Ipsos 1200 ember telefonos megkérdezésén alapuló közvélemény-kutatására hivatkozva.

MTI Itthon

Csökkent a Fidesz, nőtt a Jobbik tábora

A Szonda Ipsos szerint a jobboldalon némi mozgás figyelhető meg: a Fidesz a választás utáni gyarapodást követően valamelyest veszített táborából, a Jobbik pedig a múlt havi csökkenést követően mintha magára talált volna, visszaszerezte korábbi támogatottsági pozícióit - a felmérést a szerdai Népszabadság közli.

MTI Itthon

Szonda Ipsos: meglesz a Fidesz kétharmada

A Szonda Ipsos mandátumbecslése alapján a Fidesz-KDNP 264 helyet szerez az új parlamentben, így kétharmados többsége lesz. Az MSZP 58, a Jobbik 48, az LMP 16 képviselőt küldhet az Országgyűlésbe az intézet szerint.

MTI Itthon

Az MSZP-nek és az LMP-nek kedvezhet a magas részvétel

Az MSZP-nek és az LMP-nek kedvezhet a vártnál magasabb választási részvétel a Szonda Ipsos véleménykutatási igazgatója és a Progresszív Intézet elemzője szerint. A Nézőpont Intézet munkatársa úgy véli: a kis pártok járhatnak jól.

1 2 3
35 évre adnák koncesszióba a magyar autópályákat

35 évre adnák koncesszióba a magyar autópályákat

21-en hunytak el, 255 új fertőzöttet találtak a hétvégén

21-en hunytak el, 255 új fertőzöttet találtak a hétvégén

Nagyot küzdött Djokovic a 19. Grand Slam-trófeájáért

Nagyot küzdött Djokovic a 19. Grand Slam-trófeájáért

Ashbrook: Megafeladat vár Bidenre, mindenütt visszaesőben van a jogállam

Ashbrook: Megafeladat vár Bidenre, mindenütt visszaesőben van a jogállam

Szentélyt emeltek a koronavírus ellen egy indiai faluban

Szentélyt emeltek a koronavírus ellen egy indiai faluban

Kemenesi: Minden bizonnyal megérkezik hozzánk is a negyedik hullám

Kemenesi: Minden bizonnyal megérkezik hozzánk is a negyedik hullám

Máris lefagyott az elektromos autós pályázatokat befogadó oldal

Máris lefagyott az elektromos autós pályázatokat befogadó oldal

Nem hordott maszkot a brazil elnök, megint megbírságolták

Nem hordott maszkot a brazil elnök, megint megbírságolták

A címlapról ajánljuk
Még több hír a VOLKSWAGEN támogatásával