#Török Zsolt

MTI Gazdaság

Az MSZP nem akarja megszüntetni a bankadót

Az MSZP elképzelései között nem szerepel a bankadó megszüntetése, a szocialista párt csak az európai átlag környékére szeretné csökkenteni annak mértékét – mondta szombaton újságíróknak Török Zsolt.

MTI Itthon

MSZP: Újabb fideszes pénzszerző trükk

Az Új Széchényi Terv mikrovállalkozásokat támogató programjáról is kiderült, hogy Orbán Viktor számára Magyarország csak a fideszes talpnyalókat jelenti - állítja az MSZP Országos Központjából kiadott közlemény.

MTI Itthon

MSZP: Orbán fizetése aránytalanul sokba kerül

Az MSZP szerint bár Orbán Viktor a világ egyik legrosszabb miniszterelnöke, mégis az egyik "legdrágább", legköltségesebb vezető politikusa, hiszen kormányfői fizetése és képviselői tiszteletdíja együttesen az átlagjövedelem nyolcszorosát teszi ki, és ennél arányaiban csak Barack Obama, az Egyesült Államok és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke kap többet hivataláért.

hvg.hu Itthon

MSZP: "mindennapi bukás Fidesz-módra"

Az MSZP szóvivője szerint alig múlik el nap, hogy ne halna hamvába egy, a Fidesz által jó előre elítélt ellenzéki politikus elleni büntetőügy bűncselekmény hiányában.

MTI Itthon

MSZP: "Orbán Viktor pittbulljainak két lehetősége maradt"

Az MSZP szerint a Központi Nyomozó Főügyészség pénteki, a sukorói ügyben hozott döntése azt bizonyítja, hogy "Orbán pitbulljainak vádjai koholt vádak lehetnek" - mondta pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján a szocialisták szóvivője. Az ügyben a Jobbik is megszólalt, szerintük a valódi elszámoltatáshoz a választóknak két év múlva rájuk kell szavazniuk.

MTI Itthon

Beszólt az MSZP a Közgépnek

Az MSZP szerint a kormány ellehetetleníti a kis- és közepes vállalkozásokat, s ezt jelzi, hogy amíg az év első három hónapjában mintegy 16 ezer vállalkozás felszámolása kezdődött meg, a Közgép Zrt. a kormányváltás óta százmilliárdos nagyságrendű közbeszerzési megbízásokat nyert el.

MTI Itthon

MSZP: Orbán határolódjon el az egri listaügytől

Az MSZP felszólítja Orbán Viktort, határolódjon el azoktól az egri párttársaitól, akik művészek tiltólistára helyezéséről beszéltek az önkormányzat kulturális bizottságának ülésén.

MTI Itthon

Válogatás CD-t ad Kövérnek az MSZP

Az MSZP válogatás CD-t készített Kövér László nevezetes beszédeiből, emléket állítva annak, hogy egy hónapig olyan politikus gyakorolta az államfői jogokat, aki semmibe vett egymillió embert - mondta Török Zsolt, a szocialisták szóvivője szerdán.

MTI Bűnügy

Budai Gyula begurult: feljelenti Török Zsoltot

Rágalmazás gyanúja miatt feljelentést tesz Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos, amiért Török Zsolt, az MSZP szóvivője pénteken politikai és gazdasági "üzletágakat" működtető vállalathoz hasonlította a Fideszt, és azt mondta, a "földmutyirészleget" "Fazekas Sándor, Busi Lajos és Budai Gyula mint samesz neve fémjelzi".

MTI Itthon

Budai Gyula ismét feljelenti Török Zsoltot

Újabb feljelentést tesz Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos Török Zsolt ellen, mert álláspontja szerint az MSZP szóvivője hétvégi sajtótájékoztatóján valótlan kijelentéseket tett.

Dezső András Itthon

Így lett MSZP-s kampánybuli az éhségmenet - videó

Szocialista dzsemboriba torkollott a Budapestre érkező "éhségmenet", de az eseményen részt vevő politikusok szerint szó sincs arról, hogy rátelepedtek volna a borsodiak akciójára, hiszen ugyanezt tette az LMP és a Szolidaritás Mozgalom is. Baja Ferenc "minden érzelmi indulata" azt diktálta, hogy ő is meneteljen, de aztán mégsem tette. A vonuláson az egykulcsos adó volt a közös ellenség. Videóriport.

MTI Itthon

Ingyenes alaptörvény: Péterfalvitól kér vizsgálatot az MSZP

Az MSZP felszólítja Péterfalvi Attilát, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnökét, hogy kezdeményezzen vizsgálatot a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) alá tartozó Wekerle Sándor Alapkezelő főigazgatójának a dolgozók felé intézett felhívása kapcsán - derül ki Török Zsoltnak az MSZP szóvivőjének hétfői közleményéből.

MTI Itthon

Selmeczi "több szerénységet és alázatot" vár az MSZP-től

A Fidesz nem hagyja magukra az elbocsátott köztisztviselőket - közölte Selmeczi Gabriella, a párt szóvivője az MSZP-s Török Zsolt közleményére reagálva, amelyben a szocialista párt szóvivője egyebek mellett arról írt, hogy bár a Fidesz munkahelyteremtést ígért, másfél év után is csupán stagnáló foglalkoztatásról, "mi több, közel hétezer megszűnő közigazgatási állásról beszélhetünk".

1 2 3 4 5 6 7 8
Ha előre kitölti ezt a dokumentumot, meggyorsíthatja az oltási folyamatot

Ha előre kitölti ezt a dokumentumot, meggyorsíthatja az oltási folyamatot

Elfogadta a szenátus Biden 1,9 ezer milliárd dolláros mentőcsomagját

Elfogadta a szenátus Biden 1,9 ezer milliárd dolláros mentőcsomagját

ATV: Hatalmas sorok kígyóznak oltásért

ATV: Hatalmas sorok kígyóznak oltásért

Orbán: Május elejére több mint 4 és félmillió ember lesz beoltva Magyarországon

Orbán: Május elejére több mint 4 és félmillió ember lesz beoltva Magyarországon

Koronavírus: elhunyt újabb 115 beteg

Koronavírus: elhunyt újabb 115 beteg

Körözést adtak ki Kenesei Zoltán ellen

Körözést adtak ki Kenesei Zoltán ellen

Kurdisztán székhelyén, Erbílben pontifikált szentmisét Ferenc pápa

Kurdisztán székhelyén, Erbílben pontifikált szentmisét Ferenc pápa

Közeleg az újabb dohányáremelés

Közeleg az újabb dohányáremelés

A címlapról ajánljuk