#Világevő

Goldenblog gasztrotörténet, különdíjjal
 

Goldenblog gasztrotörténet, különdíjjal

A sorrendben nyolcadik blogverseny mottója is lehetne, ami az idei Goldenblog nyitóoldalán szerepel: nem hiszünk a műfaj hanyatlását vizionáló huhogóknak. Kis számvetés az előző évekről, és egy meglepetés idénre.

-gy- -gy-

Ilyen volt 2011 egy blogger szemével
 

Ilyen volt 2011 egy blogger szemével

Merre járt 2011-ben Világevő az előtt és az után, hogy besöpörte a GoldenBlog gasztronómia kategória győztesének járó díjat? A 365 napból 77-et külföldi gasztro élmények gyűjtésével töltött, különösen Lyonra fókuszálva.

hvg.hu hvg.hu

A Costes a világ legjobbjai között
 

A Costes a világ legjobbjai között

Az elmúlt napokban egyre-másra láttak napvilágot a hírek, melyek a magyar vendéglátás és gasztronómia nemzetközi elismeréséről szólnak. Most íme a legnagyobb siker: a budapesti Costes étterem felzárkózott a világ legjobbjainak élvonalába.

hvg.hu hvg.hu


A világ legjobb női séfje
 

A világ legjobb női séfje

Idei Goldenblog kategóriagyőztesünk már hetek óta Franciaországban töltekezik. Igaz, ezúttal nemcsak eszik, hanem keményen gályázik is a lyoni Bocuse intézetben. Kevés szabadidejében pedig keresi az igazit. Most átmenetileg megtalálta.

hvg.hu hvg.hu





Gasztroturista: Évszakok és konyhák
 

Gasztroturista: Évszakok és konyhák

Szerzőnk, Jókuti András, a Radiocafé gasztromániás szerkesztője nem főz, viszont imád enni és utazni. Legfeljebb két „világevés” közé beiktat egy léböjt kúrát. Íme a legutóbbi turnék.

Jókuti András Jókuti András