Gécs Dániel Tech

Csináltak végre egy normális Star Wars-játékot – és még a nácikba is beleköthet

Világmegváltó újdonságok helyett folytatásokban és a fejlesztői kapkodásból lett hibák kiküszöbölésében látják a jövőt napjaink legnagyobb játékkiadói – talán így tudnánk összegezni az idei E3 szakkiállítás legfontosabb mondanivalóját. Az egyre nagyobb médiafigyelmet generáló játékshow persze most sem fukarkodott a meglepetésekkel, mutatjuk a legjobbakat.

hvg.hu Tech

Új Wolfenstein játék jöhet

Érdekes kép bukkant fel egy pillanatra a Bethesda játékkiadó E3 konferencián tartott sajtóeseményén.

Balogh Csaba Tech

Veszítse el a II. világháborút, aztán irtsa ki a nácikat

Hogyan alakult volna a világ, ha a nácik nyerik a második világháborút? Ebbe gondoltak bele a legújabb Wolfenstein-játék fejlesztői. Az alternatív történelmet bemutató játékban feltűnik a náci csúcstechnológia, megnézhető a náciasított London, és persze ott vagyunk mi, akiknek ez nem tetszik, így 1960-ban nekimegyünk a horogkeresztes világuralolmnak. Hogy ebből mi lesz? Az utóbbi idők legjobb háborús játéka.

hvg.hu Tech

Brutális videó: ilyen lesz az új Wolfenstein játék

Új, játékmenetet bemutató videó került elő az idei Wolfenstein játékból, melynek témája: mi lett volna, ha a nácik nyerik a II. világháborút? Bár csak számítógépes grafikáról van szó, de meglehetősen brutális képsorok következnek a Wolfenstein: The New Order című játékból, ami május 20-án jelenik meg pc-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

hvg.hu Tech

Most ingyenes a népszerű, klasszikus játék

A 20 éves évforduló alkalmából a kiadó elkészítette a nagy klasszikusnak számító Wolfenstein 3D böngészőben, ingyen játszható változatát, valamint pár napra ingyenessé tette az iPhone-os/iPades verziót is.


A címlapról ajánljuk