Falura jó lesz? A nagy vidéki luxusgagyi
A luxus fogalma nyilván meglehetősen relatív, bár abban valószínűleg meg tudunk egyezni, hogy valami minőségiről, elegánsról, finomról van szó. Egészen addig, amíg a magyar vidék nem próbálkozik.
A luxus fogalma nyilván meglehetősen relatív, bár abban valószínűleg meg tudunk egyezni, hogy valami minőségiről, elegánsról, finomról van szó. Egészen addig, amíg a magyar vidék nem próbálkozik.
Hamisítatlan vidéki disznóvágáson, ahol Stefan Gebhardt séf és a Château Visz szakácsai egész napos program keretén...
Bizonyos helyekről az egész ország tud.
Rémisztő legendák keringenek a világ szinte legnagyobb gasztronómiai elismerésének számító Michelin csillaggal járó megpróbáltatásokról. Lehet ezt azonban lazán és kedvesen is művelni, persze nem nálunk, hanem Svájcban.
A Le Bourbont a Le Meridien 2000-es nyitása óta a francia Laurent Vandenameele vezeti.