MTI Sport

Mancini lehet az olasz válogatott kapitánya

Az orosz Zenit jelenlegi, a Manchester City korábbi edzője, Roberto Mancini az első számú jelölt az eddigi legrosszabb ranglista-helyezésű olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának.

MTI Sport

Buffonnak nincs még itt a vége

A kapus mégsem vonul vissza a válogatottságtól, pedig két héttel ezelőtt könnyek között jelentette be, hogy többet nem lép pályára a Squadra Azzurrában.

hvg.hu Sport

Cannavarót 10 hónap börtönre ítélték

2014 októbere óta nyomoznak a Madrid és az olasz válogatott egykori sztárja ellen adócsalás gyanújával. Feleségével és öccsével együtt bementek abba a nápolyi villájukba, amelyet a hatóság az üggyel összefüggésben zár alá vett, emiatt ítélték 10 hónap börtönre.

hvg.hu Sport

Kétszer győzte le a rákot az olasz válogatott újonca

Miután óriási lelkierejének köszönhetően kétszer is legyőzte a rákot, Francesco Acerbi kedden debütált az olasz válogatottban az Albánia elleni felkészülési mérkőzésen. A mindössze 26 éves játékos első válogatottsága így külön jelentőséggel bír – írja a Nemzeti Sport Online.

MTI Sport

Augusztusban kaphat új kapitány az olasz válogatott

Augusztusban dönt az Olasz Labdarúgó Szövetség a válogatott új szövetségi kapitányáról. A poszt Cesare Prandelli lemondásával üresedett meg múlt héten, miután a csapat kiesett a brazíliai világbajnokságról.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk