#piac


Itt vannak a cégekre leselkedő legnagyobb veszélyek
 

Itt vannak a cégekre leselkedő legnagyobb veszélyek

Az árverseny jelenti a legnagyobb kihívást a cégek számára, a kockázati lista második helyén a költségcsökkentési kényszer, harmadikon a piaci kihívások állnak. A legtöbb lehetőség jelenleg az innovációban rejlik – mutat rá az Ernst & Young legfrissebb felmérése. A Top 10 Kockázati Lista összeállításakor több mint hatszáz vállalatvezetőt kérdeztek meg világszerte.

hvg.hu hvg.hu




Hatalmas razzia volt az ország második legnagyobb piacán
 

Hatalmas razzia volt az ország második legnagyobb piacán

Adóellenőrök, pénzügyőrök, adóvégrehajtók, élelmiszer-biztonsági felügyelők 60 fős csapata razziázott a napokban az ország második legnagyobb piacán, Nyíregyházán. Az akció során a megyei kormányhivatal élelmiszer-biztonsági szakigazgatási szerve másfél mázsa külföldi élelmiszert foglalt le, melyek belföldi forgalomba hozatali engedéllyel nem rendelkeztek.

hvg.hu hvg.hu

Megnyitották a Kolosy téri piacot
 

Megnyitották a Kolosy téri piacot

Az 1993-ban épült piacot - amely megőrizte a korábbi vendéglő, fogadó, istállóépület méretét és hangulatát - az óbudai promenád fejlesztésének részeként újították fel és akadálymentesítették.

MTI MTI



Így lesz Önből francia mesterszakács
 

Így lesz Önből francia mesterszakács

Párizsban szupermarketbe járni nagyjából olyan, mint Tuniszban síelni. Hiszen minden kerületnek megvan a maga gourmet, varázslatos, ínyenc, boszorkányos, szexi, hagyományos, nyüzsgő, ínycsiklandó, satöbbi, satöbbi piaca. Itt mindent megtanulhat.

R.A. R.A.

Most a nyíregyházi piacra csapott le a NAV
 

Most a nyíregyházi piacra csapott le a NAV

Razziát tartott a nyíregyházi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), amely az akció során több százezer forint adóhátralékot fizettetett ki a feketéző kereskedőkkel - tájékoztatta a hatóság adószakmai szóvivője szombaton az MTI-t.

MTI MTI




Macskafröccs vagy bio tej?
 

Macskafröccs vagy bio tej?

Már nem csak a „brit tudósok”, hanem a tekintélyes amerikai Stanford Egyetem kutatói is azt állítják, hogy alig van különbség a hagyományos és a biotermelésből származó élelmiszerek között – derül ki a Die Presse mai számából.

T. K. T. K.