#pácolás

Így lesz omlós, szaftos a csirkemell - recept
 

Így lesz omlós, szaftos a csirkemell - recept

Állítólag a szakácsok azért szeretik a csirkemellet, mert olyan nekik, mint a festőnek az üres vászon. Bármi megtörténhet vele, bármi kisülhet belőle. Csak egy valami nem eshet meg, hogy száraz maradjon. Mert alapállásból az. És sokak szerint, jellegtelen, egyhangú, íztelen hús, legyen bármilyen divatos, hála a folytonos fogyókúrázóknak. Most eloszlatjuk ezeket a tévhiteket.

Haulitus Anikó Haulitus Anikó

Füst nélkül nem igazi a csülök
 

Füst nélkül nem igazi a csülök

Amint az ősember felismerte, hogy a táplálékszerzés esélyei évszakonként változnak, szembe került a problémával, hogyan tudja eltenni a nehezen megszerzett élelmet az ínségesebb időkre. Feltalálta nekünk a füstölést az ilyentájt feltétlenül szükséges jókora csülökhöz, oldalashoz, kolbászhoz: a nélkülözhetetlen szilveszteri kellékekhez.

K.G. K.G.