szerző:
hvg.hu

Az Iron Lady is csatlakozott egy anyák napi kampányhoz.

Az Instagramon osztotta meg érzéseit anyák napja előtt Hosszú Katinka. Mint írja, szeretné különlegessé tenni az idei anyák napját, mivel mostanában kevés időt tud együtt tölteni édesanyjával. Azonban a kézzel írt képeslap és az orgonacsokor sem áll rendelkezésre ezúttal, tehát más megoldást kellett választania, amelyre másokat is buzdít.

How will you great your mom on this Sunday? I would like an extra special Mother's Day this year, because my mother and me spend a lot of time separately lately. Sometimes I feel that all treasures of the world wouldn’t be enough to repay my mom what she did for me. As a child, handwritten postcards, freshly picked lilac bouquets seemed to be the most appropriate. But now I can do a lot more: thanks to P&G’s „Thank you, Mom” campaign my mother can be in focus. Her selfless love and his inexhaustible power can be example to all. I am sure that for you your own mom is the most amazing on earth so my idea to great our moms together with a common tool! Please share a photo or a video with your mom on the Facebook with #thankyoumom hashtag so the whole world can see how proud we are of them! Ti hogyan köszöntitek anyukátokat vasárnap? Én idén szeretném igazán különlegessé tenni az anyák napját, mert mostanában valóban nagyon sok időt töltöttünk külön. Néha úgy érzem, hogy a világ összes kincse sem lenne elég, hogy megháláljam anyunak mindazt, amit értem tett. Gyermekként a kézzel írt képeslapok, a frissen szedett orgonacsokrok tűntek a legmegfelelőbbnek, de idén, hála a P&G „Köszi, Anyu!” kampányának, ennél sokkal többet tehetek. Végre anyu kerül a középpontba, az ő önzetlen szeretete és elfogyhatatlan ereje állhat most példaként mindenki előtt. Biztos vagyok benne, hogy számotokra a Ti Anyukátok a legcsodálatosabb a Földön, ezért arra gondoltam, hogy idén együtt, egy közös eszközzel köszöntsük őket! Ossz meg egy közös képeteket, videót itt a Facebookon #köszianyu hashtaggel, hogy az egész világ láthassa, milyen büszkék vagyunk rájuk! #köszianyu

Iron Lady (@hosszukatinka) által közzétett fénykép,

A bejegyzés már több ezer lájknál jár, és ennek nyomán rengetegen osztották meg saját képüket és videójukat a #köszianyu hashtaggel.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!