szerző:
hvg.hu

Igen, jól látja, nem vele szemben, hanem mellette.

Az egykori gyereksztár, aki 2013 óta nem szerepelt filmben, dubaji otthonából töltötte fel az Instagramra azt a videót, amelyben a számos nő zaklatásával vádolt Harvey Weinstein védelmére kel, és amelyet azóta már letörölt a profiljáról.

Valaki azonban még időben lementette a felvételt, amelyben Lohan így szól: "Nagyon sajnálom Harvey Weinsteint. Nem tartom helyesnek, ami most zajlik. Szerintem Georgiának most ki kell állnia a férje mellett. Engem sosem bántott, nem csinált velem semmit, pedig több filmen dolgoztunk együtt. Mindenkinek abba kell hagynia ezt, nem helyes. Szóval álljatok ki [mellette]!".

Georgia Chapman nem hallgatott Lohanre, ugyanis azóta bejelentette, hogy elhagyja a producert, ráadásul már saját testvére és egyben üzlettársa is ellene fordult.

Harvey Weinstein és Lindsay Lohan korábban a 2006-os Bobby Kennedy – A végzetes nap és a 2013-as Horrorra akadva 5 című filmeken dolgozott együtt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!