szerző:
hvg.hu

Most derült ki, hogy a párja nem is Frederica, hanem Frederic.

A 186 éves Jonathan – aki hivatalosan a világ legidősebb teknősbékája – már 26 éve él együtt párjával. Sajnos ez idő alatt nem sikerült utódokat nemzeniük, de most végre kiderült, miért: a teknős párja nem nőstény, hanem hím. 

Jonathan idős korára megvakult és elveszítette szaglását, de kiválóan hall. A Szent Ilona-szigetén élő párról állatorvosuk mesélt, Catherine Man szerint a teknősök hatalmas boldogságban élnek, együtt esznek, együtt alszanak és vasárnap reggelente párzanak is.

Fredericát az állatorvosi vizsgálat után átkeresztelték Fredericre – írja a DailyMail.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

 

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!