szerző:
hvg.hu

A színész már egy hete tagadta, hogy bármi alapja lenne a történetnek.

Susan Braudy a nyolcvanas évek végén dolgozott Michael Douglas produkciós cégénél, a Stonebridge Productionnél, és meglehetősen részletes feljegyzésekben dokumentálta ezt az időszakot. A nő a Hollywood Reporter című lapnak most azt álltja, hogy egy, a lakásán tartott megbeszélésen a színész maszturbált előtte. Braudy, amint rájött, hogy mi zajlik előtte, kiszaladt az ajtón, Douglas pedig követte egészen a liftig, és elmondta neki, sokat segített, köszöni szépen.

A színész nagyjából egy héttel ezelőtt adott interjút a Deadline-nak, ahol megpróbált a történések elébe menni, és azt mondta, nem igazak a vádak.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!