szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem hagy alább a harc a két nagy kereskedelmi televíziós csatorna között a Piramis és A Fal miatt.

Ezúttal az RTL Klub lépett: a csatornán futó A Fal promóvideójában egy takarítónő tűnt fel, aki a Piramis együttes legendás Becsület című számát énekli, "A becsület mindennél többet ér" - adja hírül a Blikk.

A két csatorna konfliktusáról  - az RTL Klub korábban több alkalommal jelezte, a TV2 lemásolta műsorukat - novemberben már hírt adtunk, aztán beszámoltunk A fal bemutatkozásáról, karácsony után pedig elmondtuk, hogy a TV2 váratlanul bejelentette, a két ünnep között több adást is lead A Piramis című vetélkedőműsorból.

Sebestyén Balázs, az RTL-es széria műsorvezetője korábban egy hegyeset "oda is nyilatkozott" a másik adást vezető Stohl Andrásnak: "Az rendben van, hogy átmegy a TV2-höz, és elvállalja a Sztárban Sztár zsűrizését vagy bármilyen más műsornak a vezetését. (...) De A Fal kontra A Piramis esetében szerintem az lett volna a minimum, hogy azt mondja a TV2-nek, hogy bármi mást megcsinálok, de nem fogok kiszúrni azzal a csatornával, akinek nagyon sokat köszönhetek. (...) Már csak becsületből sem teszek ilyet"

"Végre elkészült A Fal díszlete, és szerettük volna megmutatni, milyen jól mutat sötét háttérrel, mennyivel szebb, mint más hasonló díszletek", nyilatkozta a Blikknek Herman Pierre az RTL Klub kreatív igazgatója, hozzátéve, a dalválasztás sem volt véletlen, "Azt gondoljuk, a korrektség és a becsület fontos erény, amire felhívni a figyelmet azért érdemes, mert mostanában ezeknek az eszméknek az ellentettje kezd trenddé válni. Jobban szeretjük a tiszta versenyt, a tiszta helyzeteket és korrekt embereket. Ez még csak egy promósorozat első része volt, ezután jön még csak a lényeg!"

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Alig, hogy üzembe helyezték, máris üzemzavar történt az új iráni urándúsítóban

Alig, hogy üzembe helyezték, máris üzemzavar történt az új iráni urándúsítóban

Több mint 800 milliárd forintos büntetést kapott az Alibaba Kínában

Több mint 800 milliárd forintos büntetést kapott az Alibaba Kínában

A járvány végét jelezné, de nem csökken az örökítőanyag mennyisége a szennyvizekben

A járvány végét jelezné, de nem csökken az örökítőanyag mennyisége a szennyvizekben