szerző:
hvg.hu

A rendőrök tartóztatták fel őket még útjuk kezdetén. Úgy ítélték meg, hogy nincsenek kellően felkészülve a tengerentúli városlátogatásra, ezért inkább hazaszállították őket.

Egy ottalvós buliból szökött meg két kislány a kanadai Vancouverben. Egy buszvezető lett figyelmes rájuk, ahogy pizsamában szálltak fel egy buszra éjfél körül, és értesítette a rendőröket. A kiérkező egyenruhások ekkor "lekapcsolták" és hazaszállították a két lányt.

A rendőrök egyébként találtak egy kézzel rajzolt, de igen részletes térképet is náluk, amelyből kiderül, hogy a két gyerek meglehetősen komolyan gondolta utazását.

Az is rajta volt, hol fognak fölszállni a buszra, és hogy hol esznek majd. Az azonban kérdés, volt-e egyáltalán pénzük, repülőjegyük és útlevelük Londonba.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!